Connect with us

Aktuelt

Right back at ‘ya, Zlatan…

Publisert

den

Liverpool endte som kjent på 8.plass forrige sesong i Premier League, og da tidenes beste svenske fotballspiller gikk til erkerivalen i sommer – uttalte han nokså «cocky» følgende angående overgangen til de røde fra Manchester..

«Jeg kunne ha gått til Liverpool. Men jeg ønsket ikke gå til en klubb som ender på 8.plass, og fremdeles tror at de er en stor klubb»…. sjebnens ironi skal ha det til at United er nettopp det pr. idag – på 8.plass, 8 poeng bak Liverpool…. ingen garanti for hvor det ender, men det er lov å trekke dette frem, så får vi gjøre opp status etter sesongen – men er rimelig trygg på at Liverpool ender over United denne sesongen….

zlatan-funny

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
1 kommentar

1 Comment

  1. Frank

    7. november 2016 at 10:34

    Hehe, … er gjengitt flere steder som sitat (selvsagt ikke dermed sagt at det er sant selvsagt), mulighet for at det er tatt ut av en context – men hadde ikke vært helt urealistisk utsagn ville det vel ? Mannen er jo en selvutnevnt GUD i Manchester United.. hehe

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending