Connect with us

Premier League

PL Preview: Liverpool – Manchester United

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool tar imot Manchester United søndag formiddag bare dager etter en ørliten moralboost i Sveits mot Young Boys. Positive fra kampen der var uten tvil at laget scoret 5 mål, men nok en gang viser laget at det defensive er åpenbart et problemområde ennå for Brendan Rodgers menn… Liverpoolspillerne vil ikke trenge noe påminnelse av hvor mye som står på spill i helgens kamp – en kamp som på mange måter vil kunne definere hvilken sesong vi kan vente oss fremover….

Forrige hjemmekamp mot Arsenal ble vi straffet ubønnhørlig for personlige feil på vei fremover, og etter nok en inngripen fra Pepe Reina som ikke var helt heldig – det har vært alarmerende mange av dem de siste par sesongene… positive er at laget slipper ikke motstanderne til så ofte, men det kommer som oftest på grunn av personlige feil og tabber. Dette må lukes bort søndag om Liverpool skal ha den minste sjanse å ta poeng – og aller helst 3 poeng…. betydningen av 3 poeng søndag for Liverpool skal ikke undervurderes – den er enorm!

Spørsmålet er hvordan Liverpool tenker sette opp laget sitt til kampen ? Personlig tror jeg at laget vil legge Joe Allen dypt i banen, med Steven Gerrard og Jonjo Shelvey foran seg på midten. For øyeblikket er Joe Allen & Jonjo Shelvey våre to mest formsterke midtbanespillere, mens Steven Gerrard har hatt en meget svak start på sesongen etter hans standard. Gerrard har ikke disiplin nok til å få defensivt ansvar, og personlig tror jeg en rolle på kanten hadde vært det beste – og skjøvet Nuri Sahin inn sentralt, og da gjerne defensivt sammen med Joe Allen, med Jonjo foran seg – men siden Sahin spilte 90 minutter torsdag er han neppe i tankene fra start søndag kl. 14.30.

Forsvarsrekken blir nok som tidligere, med Glen Johnson på venstrekant (mye grunnet en halvskadet & formsvak Enrique), Agger og Skrtel sentralt og Kelly på høyreback. Ingen av disse spilte i midtuken, og er nok ment å starte kampen mot Manchester United.

Angrepstrioen blir etter alle solemerker Sterling, Borini og Suarez. De to førstnevnte fikk noen minutter torsdag som innbytter, og spesielt Borini virket da frisk og bidro til å snu kampen for Liverpool mot Young Boys.

Nøkkelen til suksess ligger også veldig mye i hvordan United tenker å gjennomføre kampen – da de har et sterkere lag og tropp – og spiller de som forrige sesongs oppgjør på Anfield kan ikke Liverpool påkoste seg mange feil i de bakre rekker før de blir straffet for det…. satser Liverpool på kontringer er det alpha-omega at Liverpool beholder roen og bruker tid på å bryte ned United, og ikke like utålmodig som mot Arsenal – for da kan kampen fort utvikle seg til et mareritt.

Undertegnede sitter med en snikende følelse av at Jordan Henderson kommer til å spille en sentral rolle søndag….! Uvisst hvorfor, men hadde ihvertfall en av sine absolutt beste kamper for Liverpool mot United i tilsvarende oppgjør forrige sesong!

 

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

inside anfield

Inside Anfield 02.12.18 – Liverpool – Everton 1-0

Publisert

den

Av

Gjennomopplev den høydramatiske derbykampen mellom Liverpool og Everton på Anfield.
Divock Origi skrev seg inn i historiebøkene med sin avgjørende og dramatiske scoring i den 95’spilleminutt etter en grov feilvurdering av Evertons og Englands landslagskeeper Jordan Pickford

Se scoringen fra alle tenkelige vinkler:

(15 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 07.10.18: Liverpool – Manchester City 0-0

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools kamp mot Manchester City fra innsiden av Anfield.
Gjensyn med Djibril Cisse & Alex Oxlade-Chamberlain bl.a

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 22.09.18 : Liverpool – Southampton 3-0

Publisert

den

Av

Liverpool feide greit tilside Southampton på Anfield idag med 3-0, etter scoringer av Wesley Hoedt (selvmål), Joel Matip og Mohamed Salah.
Xherdan Shaqiri fikk sin første start for klubben i Premier League, og svarte med et flott skudd i tverrligger i foranledningen til Salah’s «tap-in» scoring på 3-0 – men også hans skudd som gikk via to Southampton forsvarere og 1-0 til Liverpool i 1.omgang.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

Premier League: Liverpool – West Ham 4-0

Publisert

den

Av

Liverpool tok imot West Ham på Anfield søndag formiddag – og hvilken maktdemonstrasjon det ble. Merseyside-klubben overkjørte West Ham fra start til slutt, og kunne lett ha vunnet med flere mål – men en god keeperdebutant i målet til West Ham – Lukasz Fabianski – stod en god kamp mellom stengene.

Liverpools mål ble scoret av Mohamed Salah (selvsagt), Sadio Mané (x2) og Daniel Sturridge.

Alisson Becker, Naby Keïta & Xherdan Shaqiri fikk sine offisielle debuter i oppgjøret.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending