Connect with us

Aktuelt

MOTD: Liverpool – Burnley 2-0

Publisert

den

Liverpools kamp mot Burnley igår kveld var et potensielt bananskall – men måten Liverpool spilte på og gjennomførte kampen var meget imponerende. Det var egentlig ingen tvil om hvor seieren ville havne, selv om (med unntak av Sturridge sin avslutning etter 30 sekunder) var få tilløp til store sjanser de første 25 minuttene… men derfra og ut kunne (og burde) Liverpool ha scoret flere ganger.

Daniel Sturridge scoret sitt 3 på 5 kamper fra start denne sesongen, men er fortsatt meget rusten i touch og avslutninger – men dette regner jeg med vil komme seg etterhvert – ellers må det sies at Jordan Henderson tar nye steg uke for uke – og imponerer meg kraftig med sitt overblikk, pasninger og nå også avslutninger (håper det fortsetter i samme sport siste 10 kampene). Det er tydelig at han har vokst inn i kapteinsrollen. Henderson har ennå tilgode å oppleve tap som Liverpool kaptein (9 seire og 3 uavgjort) – så kanskje beholde ham som det ut sesongen ? 🙂

Steven Gerrard er snart tilbake, og trolig med igjen fra start mot Blackburn til helgen – og får nok tilbake kapteinsbindet da. Jordan Henderson får nok trolig en pause i den kampen, med tanke på at han fortsatt må ha smertestillende sprøyter opp mot kampstart for å kunne spille….

Match of the Day

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending