Connect with us

Aktuelt

Liverpool rullet over AC Milan

Publisert

den

Liverpool vant fullt fortjent nattens kamp mot AC Milan med 2-0 – et resultat som burde vært enda større etter spill og sjanser. Georginio Wijnaldum fikk sin etterlengtede debut for Liverpool, og spilte en 1.omgang på det jevne uten å utmerke seg spesielt. «Gini» hadde et par gode involveringer i det offensive spillet som kunne gitt scoring for Daniel Sturridge og Sadio Mané om de hadde vært litt mer «på hugget».

Første omgang endte 0-0, men Sadio Mané burde og – SKULLE – ha sendt de for anledningen nye grønn-grå drakter Liverpool i ledelsen etter 42 minutter da han helt alene med keeper ikke maktet å overliste Gabriel i Milan buret fra kloss hold (forøvrig en god redning av den brasilianske keeperen).

Liverpool måtte vente til det 59.minutt før den forløsende scoringen kom, og den var til gjengjeld av det vakre slaget. En pigg og opplagt Divock Origi tok ned et flott Moreno fremspill, og vendte bort tidligere Liverpool-stopper Gabriel Paletta – og hamret inn ballen i motsatt hjørne.

Det varte ikke lenge før det også stod 2-0 i målprotokollen, da Sheyi Ojo torpederte venstresiden til Milan, og gikk for skudd – som bare blir halvklart i beina på en fremadstormende Roberto Firmino – som enkelt kan skli inn 2-0 ved bortre stolpe.

Flere mål ble det ikke – men alt i alt en godt gjennomført kamp som Liverpool både ville mest i og hadde god defensiv kontroll – uten å bli satt på de store prøvene. AC Milan fikk førvrig ikke registrert ett eneste skudd på mål gjennom 90 minutter. Den defensive tryggheten i Liverpool fortsetter altså på tross av enkelte skadeproblemer under pre-season i det bakre leddet. Simon Mignolet hadde ingenting å gjøre kampen gjennom, men de få berøringene forsvaret til Liverpool tillot belgieren løste han enkelt og greit uten noe kluss. Noe trekk for et par dårligere distribueringer med beina i 1.omgang.

Ragnar Klavan gjorde igjen en meget god kamp, og viser at han er god med ballen i beina – og kompromissløs i duellspillet – så i lys av to kamper så langt så er inntrykket MEGET bra så langt. Blir ikke tatt på fart, og tilbyr god sikring for Dejan Lovren et par ganger det kunne blitt farlig med for motstanderne. Spennende å se hvilken rolle han får gjennom sesongen når Joel Matip er tilbake, men slik det ser ut for øyeblikket har Klavan en god sjanse til å få en startplass på Emirates mot Arsenal søndag 14.august kl. 17.00.

Sheyi Ojo kom inn i 2.omgang og fortsatte der han slapp i U19-EM for England (da han hadde 3 målgivende) – og serverte (om enn ikke helt tilsiktet) Roberto Firmino 2-0 scoringen etter et sugende løp på høyrekanten. Viste flere gode involveringer og løp både på kant og sentralt gjennom 2.omgang, og var sterkt delaktig i at Liverpool til slutt maktet å rive i stykker et meget lavtliggende AC Milan lag.

Divock Origi viste hvorfor Jürgen Klopp har slik tro på ungutten. Han er smart i pressleddet og sterk i duellspillet. Veldig flink til å vende opp med mann i rygg, og alt i alt den helt klart mest positive på spissplass i natt. Et godt hestehode foran Daniel Sturridge – i mine øyne – om en startplass om 2 uker i London. Er vel tvilsomt om Klopp går for to stykker på topp mot Arsenal, men det er klart at Origi passer utmerket som oppspillspunkt i Klopps måte å spille på. Origi fikk ellers verd å nevne en scoring feilaktig annulert for offiside i tillegg til scoringen.

Sadio Mane var trolig Liverpools bestemann i førsteomgang, og burde fått sin første scoring for Liverpool i natt – men det ble bare nesten. Mane hadde flere gode involveringer på kant, og med LITT mer presisjon i siste avgjørende pasning så kunne det fort blitt et par målgivende i 1.omgang.

Adam Lallana var i likhet med Sadio Mané Liverpools friskeste i førsteomgang. Bidrar med mye ballberøringer og driver fint fremover. Kunne fort sendt Liverpool i ledelsen rett før Mané sin store sjanse, men ballen som hadde retning krysset snek seg over tverrligger og landet på nett taket. Flink til å føre ballen fremover gjennom midten, men det kan bli litt mange vendinger til tider (som vanlig), men positiv kamp alt i alt av Lallana.

Liverpool vant altså sin første kamp under International Champions Cup mot AC Milan – som på sin side forøvrig vant på straffer mot Bayern Munchen torsdag – etter å ha spilt 3-3 etter ordinær tid. Godt med seier igjen – og det at vi noterer nok en smultring bakover i pre-season.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending