Connect with us

Aktuelt

Årets store klassiker på Anfield noen timer unna….

Publisert

den

Liverpool spiller årets store klassiker på Anfield ikveld kl. 21.00 mot Manchester United – og det bygger seg opp til å bli en riktig klassiker. Personlig hadde jeg vært mer trygg på seier om Adam Lallana og Georginio Wijnaldum hadde startet, men offensivt har vi ihvertfall flere strenger å spille på.

Slik Jose Mourinho’s Manchester United har spilt denne sesongen, så skal dette være en kamp vi vil være favoritter til å vinne – men skader på noen sentrale spillere gjør det om mulig enda mer åpent.. når det er sagt så lever disse kampene sitt eget liv, så form etc kan man egentlig kaste litt ut av vinduet egentlig inn mot denne kampen. Det kommer til å bli noen saftige dueller ikveld, og forventer et Liverpool som går rett i strupen på United fra start…. så får vi bare håpe at ikke United klarer å få igang noe ordentlig kontringsspill – da det er det jeg forventer at United vil gå for ikveld.

Liverpools angrepsspill skal være overlegent United sitt, og forsvaret til United forventer jeg skal få et og annet å bryne seg på ikveld mot Mane, Sturridge/Origi, Coutinho & Firmino.

Siden Liverpool høyst trolig stiller uten Georginio Wijnaldum forventer jeg at Jordan Henderson spiller noe mer fremskutt, og at Emre Can vil være mannen som får et spesielt øye til Paul Pogba hos United – og det i seg selv vil være en meget spennende duell…. 🙂

Loris Karius vil eller ventelig starte i mål for Liverpool – og håper han holder Liverpools første smultring for sesongen – for det vil kunne bli veldig avgjørende ikveld… Liverpool har ennå til gode å holde nullen i seriespill denne sesongen, og hvilken kamp det måtte være å starte med idag…

Forventer et offensitvt Liverpool, og får vi en tidlig scoring kan det meste skje.. Personlig liker jeg ikke helt å være favoritt inn mot disse kampene, men Jürgen Klopps statistikk mot Mourinho (1 tap på 5 kamper) gjør meg forsiktig optimist før ikveld.

 

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending