Connect with us

Overgangsrykter

Liverpool klar til å signere Chelsea talent….

Published

on

Liverpool skal etter rapportene være interessert i å signere 19 årige Domenic Solanke fra Chelsea….

Chelsea unggutten blir ikke enig med Chelsea om en ny avtale, og skal ha (ubekreftet) nevnt for venner at han er klar for å signere for Liverpool ettersom Jürgen Klopp skal ha fattet interesse for unggutten. Utsiktene til plass i angrepet til Chelsea virker å være små, med tanke på det svært begrensede rotasjonen som forekommer på topp for de blå fra Stamford Bridge – og med Tammy Abraham trolig foran han i køen for neste sesong (etter en stor sesong for Bristol City i Championship) – så virker det som om Solanke ser seg om etter et bytte til sommeren.

Domenic Solanke er regnet som et stortalent i England, og med sine 19 år har han vært fremtredende på alle ungdomslandslag frem til nå, og scoret jevnt og trutt for Chelsea sitt U23-lag siste sesongene…

Hvorvidt dette er bare agent-preik eller ikke vites ikke, men det er nok en spiller som kan tenkes å interessere Jürgen Klopp – og til en pris av £8m kan det meget vel vise seg å være et kupp for Liverpool…

 

Overgangsrykter

Danny Ings på vei til Fenebahce på lån ?

Liverpool-spissen Danny Ings er tilbudt tyrkiske Fenerbahce foran transferdeadline i Tyrkia i morgen.

Published

on

Liverpool-spissen Danny Ings er tilbudt tyrkiske Fenerbahce foran transferdeadline i Tyrkia i morgen. Istanbul-klubben er dog skeptiske til Ings sin skadehistorikk, og ønsker å gjennomføre en grundig medisinsk test før de tar noen avgjørelse om de skal slå til på tilbudet.

Kilde: Liverpool.no

Continue Reading

Overgangsrykter

Franck Kessie – til Merseyside for forhandlinger neste uke ?

Published

on

Liverpool skal være i førersetet angående signering av Atalanta sin 19-årige midtbanespiller Franck Kessie.

Kessie blir regnet som den neste «Yaya Youre» – men om det skyldes at han også spiller for Elfenbenskysten eller ikke overlater vi til andre å bedømme.

Ifølge Gazetta dello Sport er Kessie ventet til Merseyside neste uke for forhandliner (trolig bare agenter i så fall). Klubber som Manchester City, Chelsea og Tottenham skal også ha vist stor interesse for den lovende ungdommen….

 

Continue Reading

Overgangsrykter

Rykter: Cristian Pavon fra Boca Juniors

Published

on

Boca Juniors 20-årige juvel Cristian Pavon er sistemann som er linket til Anfield.

Liverpool lenkes alltid til mange nye spillere på denne tiden av året, men skade på Danny Ings og Sadio Mané i Afrikamesterskapet i Januar måned – med viktige kamper mot Manchester United på Old Trafford og Chelsea på Anfield + mulighetene for semifinalekamper i EFL Cup og FA cup i samme måned – gjør at Liverpool ønsker å forsterke angrepsrekken for å stå best mulig rustet til det som kommer.

Det må ihvertfall skje noe tidlig i overgangsvinduet om det skal ha noe for seg, og arbeidspapirer bør være klarert i bra tid før vinduet åpner…
Spennende spiller er det ihvertfall – så får vi se hvor mye hold det er i dette…..

Continue Reading

Overgangsrykter

WBA ønsker forsterke med Mamadou Sakho i vinter

Published

on

Tony Pulis og WBA skal igjen ha kastet sine øyne på Mamadou Sakho, og vil gjøre et nytt forsøk i Januar sies det. Sakho er som kjent helt ute i kulden i Liverpool, det virker som det er ingen sjanse for at Sakho vil fortsette sin karriere på Anfield mye lengre…

Mama har vært en populær figur på Anfield gjennom hans tid hos oss – så spørs det da hvor veien går videre ? Stoke og Mario Balotelli’s Nice har også vært nevnt i tillegg til WBA – men only time will tell… på Anfield er han i alle fall ferdig.

Continue Reading

Aktuelt

Sardar Azmoun på handlelisten til Klopp i Januar ?

Published

on

Liverpool jakter forsterkninger inn mot Januarvinduet etter at Danny Ings ble langtidsskadet og mangelen på kantspillere i kan bli merkbart – ettersom Sadio Mané er opptatt med Afrikamesterskapet i samme periode.

De siste spekulasjonene skal ha det til at Irans målfarlige unge spiller Sardar Azmoun er en het kandidat til en overgang til Liverpool i Januar. Vanskelig å si hvor mye hold det er i disse ryktene, men at det er en spiller som vet hvor målet står er ihvertfall sikkert.

Azmoun har 16 mål på 22 landskamper for Iran.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending