Connect with us

Overgangsrykter

Kan Gianluigi Buffon ende opp i Liverpool denne sommeren ?

Publisert

den

Den italienske legenden Gianluigi Buffon kunngjorde for en tid tilbake at han vurderte å gi seg, men skal de siste dagene ha kommet på andre tanker på bakgrunn av tilbud han har fått – både som trener og spiller – og skal vi tro på disse ryktene så er en av dem som skal ha henvendt seg til Buffon – være Liverpool.

Liverpool ventes å forsterke keeperplassen til sommeren, og med Simon Mignolet på vei ut etter VM er avsluttet – er det ikke utenkelig at Klopp vurderer Buffon som en unik sjanse til å sikre kvalitet og rutine i de bakre rekker – og forlenge karrieren til Buffon for kanskje en sesong eller to og gi Karius og Ward en ekstra boost den kommende sesongen…

Buffon har nok merket seg Liverpools vei til Champions League finalen denne sesongen – og kanskje han ser på Liverpool som en god mulighet til å vinne det siste store trofeet han ennå ikke har vunnet, Champions League og samtidig få en outside mulighet til å Premier League trofeet ?

Når det er sagt er det også sterke rykter om PSG og Real Madrid i tillegg – så sjansene for at Buffon faktisk ender opp på Anfield må vel ansees som spekulative som best…..

Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Nabil Fekir nærmere Liverpool overgang… ?

Publisert

den

Lyons president Jean-Michel Aulas har gått ut med nyheter om de er åpen for å signere Hatem Ben Arfa – en spiller som må sees som en direkte erstatter for Nabil Fekir. Agenten til Fekir avslørte i helgen at Liverpool er i forhandlinger med Lyon om en overgang, men at ingenting er i boks – og at agent og spiller avventer til en avtale er på plass før man eventuelt diskuterer videre med interessent.

Lyon ønsker ikke å selge Fekir, men vil ikke stå i veien for ham om det rette tilbudet skulle komme – og vil ønske å ha en erstatter på plass før et eventuelt salg godkjennes.

Hatem Ben Arfa er tilgjengelig på gratisovergang etter å ingen opptredner for PSG forrige sesong.
Hans siste obligatoriske kamp var i Mars 2017….

 

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Xherdan Shaqiri et rimelig og fornuftig tilskudd til troppen for £12m ?

Publisert

den

Liverpool skal være interessert i å signere Xherdan Shaqiri fra redrykkede Stoke City for £12m – som skal være summen nevnt i hans nedrykksklausulen hans med Stoke.

Det er ventet at Liverpool får konkurranse fra flere hold, spesielt Southampton og Everton – og kanskje spesielt Southampton siden Mark Hughes var mannen som hentet ham til Stoke i sin tid. Hvorvidt Shaqiri vil være tilfreds med en squad-rolle på Anfield er også usikkert – og selv om Shaqiri er en meget teknisk begavet spiller er han samtidig en humørspiller og ennå tilgode i en alder av 26-år å virkelig får utløp for sitt utvilsomme potensiale.

Denne sesongen scoret han åtte mål og hadde sju målgivende for et lag som slet stort hele sesongen gjennom i Premier League.

Som et tilskudd til troppen er Shaqiri i egne øyne en risiko verd å ta til den summen, men om dette er på bekostning av Nabil Fekir – så er dette et kraftig steg tilbake for fansen som venter i spenning på Fekir nyheter hver dag…..

 

Les hele artikkelen her

Overganger

Ejaria bekreftet på lån til Glasgow Rangers

Publisert

den

Liverpools lovende midtbanespiller Ovie Ejaria går på lån til Rangers den kommende sesongen. Ejaria avsluttet nylig sitt sesonglange utlån til Sunderland (som på tross av dette rykket ned til League One). Ejaria bokførte seg for 1 scoring i 3-0 hjemmeseieren mot Wolverhampton i siste kamp – utover det ble det varierende med kamper for den tidligere Arsenal-gutten.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending