Connect with us

Kontrakt

Woodburn blir belønnet med ny 5-års kontrakt

Published

on

Ben Woodburn blir belønnet med ny 5-årskontrakt med Liverpool når han fyller 18 neste måned. Woodburn har hatt en fantastisk uke med landskamper for Wales, hvor han scoret vinnermålet som innbytter mot Østerrike – og la en ypperlig målgivende (igjen som innbytter) mot Moldova den påfølgende kampen. Ikke bare scoringene, men spillet (se video) viser en 17-år gammel gutt som virkelig har begynner vokse som spiller!

Aktuelt

Mike Marsh får ikke fornyet kontrakten sin. Flere forandringer i trenerteamet ?

Published

on

Liverpools gjennomgang av sesongen som krasjlandet så katastrofalt på Britannia Stadium mot Stoke for et par uker siden – er gjennomført, eller ihvertfall godt på vei – og første «offer» for denne gjennomgangen ble ikke Brendan Rodgers som mange av bookmakerne hadde forutsett – men Mike Marsh.

Den tidligere ungdomsspilleren som hadde sine beste år i Liverpool under Greame Souness på tidlig 90-tallet – er en relativt ferskt utdannet trener som siste par sesongene har kommet tettere inn i trenerteamet rundt A-laget, men nå er det altså slutt. Hva dette skyldes vites ikke, men muligens at FSG ønsker seg inn personer i trenerteamet med mer tyngde og autoritet enn det Marsh bidro med !?

Endringer må skje etter det som skjedde siste månedene i klubben, men om det stopper her er vel tvilsomt… Den «beryktede» transferkomiteen bør vel få en solid gjennomgang også i ly av alle de mislykkede kjøpene før forrige sesong….

Continue Reading

Kontrakt

Lucas Leiva med ny langtidskontrakt

Published

on

 

Liverpools midtbaneanker Lucas Leiva føyer seg inn i rekken med etablerte spillere som signerer ny kontakt med klubben. Tidligere denne sesongen har Martin Skrtel (usikker fremtid til sommeren), Luis Suarez, Daniel Agger,  Martin Kelly & Raheem Sterling signert lengre kontrakter.

Tydelig at klubben tenker langsiktig, og ikke ønsker å sette seg i en situasjon hvor klubben risikerer å miste sine antatt beste (!) spillere.. Lucas Leiva hadde en trøblete start på sin Liverpool karriere etter han ble hentet fra Gremio av Rafael Benitez i 2007, men etter et par sesonger begynte for alvor pilen å peke oppover for den karismatiske brasilianeren.

Inntil han ble skadet borte mot Chelsea i Ligacupen forrige sesong hadde han hatt en lang og god periode på midten hvor selvtilliten hans bare vokste fra kamp til kamp – han virker plutselig å være den dominerende faktor på midtbanen som han ble hentet for å være… dessverre har ikke Lucas klart å finne tilbake til samme nivå han var på før skaden, men tegn i det siste tyder på at han er på vei…

Nå får altså Liverpoos nummer 21 enda flere år på Anfield – og hvem hadde trodd det tilbake i 2007…… undertegnede skal sies å være en av dem som etter hans første sesong ikke akkurat var overvettes imponert over spillet hans – men mektig imponert over måten han har håndtert karrieren sin i rødt siden da! All respekt for Lucas for det! Måtte vi snart få oppleve Lucas Leiva igjen på sitt beste snart!!!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending