Connect with us

Nyheter

– Wisdom har alt han behøver

Publisert

den

Andre Wisdom | Liverpool FC

Andre Wisdom | Liverpool FC

Brendan Rodgers mener at Andre Wisdom har alle de kvaliteter som trengs for å få en god karriere. 19-åringen er den siste unggutten som har meldt seg på i kampen om plasser på førstelaget.

Det er alltid bra når du setter inn unge spillere på laget og du får sett hvordan de håndterer det, forteller Rodgers til Liverpoolfc.com. Han snakker om Andre Wisdom, som debuterte mot Young Boys i Europa League med en scoring og meget solid spill.

– Jeg synes Andre Wisdom var utmerket på høyrebacken. Han har alle de kvaliteter som jeg mener du behøver for å ha en veldig god karriere.

– Han er hurtig, han er sterk og han er en bra pasningspiller, noe som alltid har vært viktig i denne klubben. Jeg syntes han var et virkelig pluss.

– Det er helt avgjørende, svarer Brendan Rodgers på om det er viktig at de erfarne spillerne nå hjelper ungguttene fram. – Slike som Andre Wisdom ser så mye opp til karer som Jamie Carragher, og det å være på samme bane som han og lære fra ham med sin erfaring og lederskap er veldig, veldig viktig.

– Noen ganger som trener, da kan du trene spillere, du kan snakke med dem, du kan utdanne dem, men når de går ut på gresset, hvis de har toppspillere rundt seg kan de også hjelpe dem med spillet fra innsiden.

– Karer som Carra er i toppklasse når det gjelder det og for meg, dine unge spillere er kun så gode som de erfarne spillerne gjør dem.

 

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending