Connect with us

Nyheter

Slikker sårene etter gårsdagens kontroversielle 2-1 tap…. Agger ute for sesongen ?, Kelly, Borini….

Publisert

den

Liverpools tap 2-1 tap hjemme på Anfield igår kan fort vise seg å bli langt mer skjebnesvangert for Liverpool enn enda 3 tapte poeng, og fortsatt bunnstrid. Daniel Agger fryktes å ha skadet det midtre leddbåndet i kneet, og stemmer det risikerer han å være ute bortimot hele sesongen som følge av dette…. Dette vil være et enormt tap for Liverpool, og kommer på verst tenkelige tidspunkt. I tillegg ble Martin Kelly skadet i gårsdagens oppgjør, men ikke mye info om omfanget av denne ennå – men hvis begge disse blir satt på sidelinjen over lengre tid kan det by på enda større problemer bakover for Liverpool enn det vi har vært vitne til så langt denne sesongen…

Heldigvis er forsvaret kanskje den lagdelen ved siden av midtbanen hvor det er best dekning, men tanken på å miste vår eminente danske midtstopper Agger – vil kunne få alvorlige konsekvenser for laget – såpass viktig er dansken i systemet Liverpool ønsker å spille!

Fabio Borini slet med en kraftig hoven ankel i pausen og ble overraskende erstattet av Suso til 2.omgang, så det gjenstår å se hva dette betyr.

Uansett, vil det nok igjen være et meget reservepreget Liverpool-mannskap som onsdag tar turen til The Hawthorns og West Bromwich Albion for å kjempe om avansement til neste runde av Capital One Cup (Ligacupen)…

Helten fra Europa Liga oppgjøret mot Young Boys, Jonjo Shelvey soner sin første av 3 kampers karantene han fikk etter kampen igår – på onsdag.

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending