Connect with us

Overganger

Nytt vingtalent på vei fra Barcelona

Publisert

den

Den 16-årige vingen Bobby Adekanye signerer for Liverpool en av de kommende dagene. Spilleren har vært tilknyttet Barcelona siden han var 12-13 år, men har ikke vært i stand til å spille kamper for klubben siste året grunnet Barcelonas FIFA-karantene (grunnet ulovlig tilknytning av unge spillere fra utlandet). Adekanye vil ikke være berettiget til å spille for Barcelona før Januar 2016, og Liverpool virker å ha utnyttet dette til det fulle.

Siste sesongen har Adekanye vært utlånt til PSV Eindhoven i Nederland, og bemerket seg på ungdomslagene der – men lovnader om spill på U21-laget til Liverpool og trening med A-laget på Anfield har trolig vippet spilleren i favær de røde fra Merseyside.

Adekanye har ellers en historie fra Ajax fra tiden da vår tidligere superspiss, Luis Suarez spilte der…

Vingen skal etter rapportene gjennomføre sin medisinske sjekk og signere papirene onsdag 01.07..

bobby-adekanye-con-luis-suarez[1]

Inside Anfield Transfer

Alisson Becker – verdens dyreste keepers første dag i Liverpool

Publisert

den

Verdens dyreste keeper gjennom tidende er Liverpoolspiller.
£66,5m er summen som måtte til for å friste Roma til å frigi sin eminente brasilianske målvakt.
Velkommen Alisson til verdens største og beste familie!

Les hele artikkelen her

Inside Anfield Transfer

Xherdan Shaqiri’s første dag i Liverpool

Publisert

den

Følg Liverpool’s nye nummer 23 gjennom signeringsdagen.
Velkommen Xherdan Shaqiri

Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Overganger

Ejaria bekreftet på lån til Glasgow Rangers

Publisert

den

Liverpools lovende midtbanespiller Ovie Ejaria går på lån til Rangers den kommende sesongen. Ejaria avsluttet nylig sitt sesonglange utlån til Sunderland (som på tross av dette rykket ned til League One). Ejaria bokførte seg for 1 scoring i 3-0 hjemmeseieren mot Wolverhampton i siste kamp – utover det ble det varierende med kamper for den tidligere Arsenal-gutten.

Les hele artikkelen her

Overganger

Emre Can med 4-årskontrakt hos Juventus

Publisert

den

Ikke den store nyheten, men Emre Can er etter sigende enig med Juventus om en overgang på Bosman i sommer – og skal signere en kontrakt på 4-år. Liverpool har hele tiden holdt døren på gløtt for Emre Can i forhold til fortsatt tilværelse på Merseyside – men etter signeringen av Fabinho og Naby Keita så virker det klart at behovet for Can trolig ikke lengre er det største.

I tillegg er Nabil Fekir fra Lyon fortsatt et hett alternativ for Liverpool, og flere eksperter på fransk fotball skal ha det til at det ikke er et spørsmål «om» men heller «når» Fekir blir Liverpool-spiller denne sommeren.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending