Connect with us

Overganger

Mohamed Salah klar for Liverpool idag ?

Publisert

den

Liverpool virker å ha sin andre nysignering klar iløpet av ettermiddagen etter at Mohamed Salah imorges ankom Liverpools Melwood treningsanlegg for sin lenge bebudete medisinske undersøkelse.

Den tidligere Chelsea-floppen (om man skal kalle det det) har hatt 2 meget gode sesonger i Roma, og også en god sesong i Fiorentina før det etter han forlot Chelsea. Liverpool snuste på Salah også før han gikk til Chelsea under Jose Mourinho, men Liverpool brukte (som vanlig) for lang tid med å forhandle frem pris med FC Basel – og Chelsea snappet ham opp.

Salah er en spennende signering, og blir trolig også Liverpools dyreste overgang (39 millioner euro) gjennom tidende når han signerer på kontrakten (trolig i ettermiddag) – og blir spennende og se hvilke planer han har for ham i Liverpool. Det er åpenbart at Liverpool ikke bruker så mye penger på en squad spiller – og er nok tiltenkt en rolle på høyre eller venstre side i angrep sammen med Sadio Mané – noe som har alle forutsetninger for å bli en fantastisk temposterk ving-duo på topp.

Liverpool har brukt Philippe Coutinho mye i kantrollen på Liverpool forrige sesong, men avslutningen av sesongen bar bud om en ny og bedre rolle for Coutinho mer sentralt og dypere i banen – som han også tidligere under sesongen vi glapp seriegullet på slutten i 2013/2014….

En front trio med Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamad Salah vil ihvertfall gi mye bevegelse, fart og trøbbel for ethvert forsvar i Premier League den kommende sesongen….

Når Salah nå etter alle solemerker er 2.mann inn etter Dominic Solanke (fra Chelsea) – så er det spennende og se hvem som følger på…… blir det noe av Virgil Van Dijk, Nabil Keita, eller kanskje det er en mulighet for Pierre Emerick Aubameyang fra Dortmund ? Vi må ihvertfall forsterk midtbanen,  midtstopper og en ny venstreback spesielt før sesongen starter – så resten blir litt avhengig av hvorvidt Daniel Sturridge blir værende eller ikke ? En ny spiss også hadde helt klart vært å foretrukket – og da undertegnedes personlige favoritt Alexandre Lacazette!..

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Overganger

Ejaria bekreftet på lån til Glasgow Rangers

Publisert

den

Liverpools lovende midtbanespiller Ovie Ejaria går på lån til Rangers den kommende sesongen. Ejaria avsluttet nylig sitt sesonglange utlån til Sunderland (som på tross av dette rykket ned til League One). Ejaria bokførte seg for 1 scoring i 3-0 hjemmeseieren mot Wolverhampton i siste kamp – utover det ble det varierende med kamper for den tidligere Arsenal-gutten.

Les hele artikkelen her

Overganger

Emre Can med 4-årskontrakt hos Juventus

Publisert

den

Ikke den store nyheten, men Emre Can er etter sigende enig med Juventus om en overgang på Bosman i sommer – og skal signere en kontrakt på 4-år. Liverpool har hele tiden holdt døren på gløtt for Emre Can i forhold til fortsatt tilværelse på Merseyside – men etter signeringen av Fabinho og Naby Keita så virker det klart at behovet for Can trolig ikke lengre er det største.

I tillegg er Nabil Fekir fra Lyon fortsatt et hett alternativ for Liverpool, og flere eksperter på fransk fotball skal ha det til at det ikke er et spørsmål «om» men heller «når» Fekir blir Liverpool-spiller denne sommeren.

Les hele artikkelen her

Overganger

Velkommen Fabinho!

Publisert

den

Liverpool signerte sin første spiller dette overgangsvinduet (om vi ikke regner med Naby Keita) mandag – og tror de fleste Liverpool-supportere ble tatt på sengen av Fabinho overgangen fra Monaco – ihvertfall gjorde undertegnede dette. Normalt drar det ut med rykter den ene og den andre veien, men – booom – så var Fabinho ikke bare på vei til Liverpool for å signere, men satt der i Liverpool-utstyret og pratet med LFC.tv.

En overgang etter den gamle Liverpool-skolen med andre ord – og noe overraskende med tanke på størrelsesordenen på overgangen også. £39.6m er blitt nevnt, og stemmer dette – kan dette virkelig vises seg å være valuta for pengene. Liverpool har signert en av de – om ikke DEN beste – defensive midtbanespilleren i Ligue 1 siste sesongene (selv om hans siste sesong var litt svakere – ihvertfall på høsten).

Fabinho er rask, har rekkevidde, pasningssikker og overblikk til å spille den avgjørende pasningen, er sikker på straffespark (19 av 20 satt for Monaco) og en generelt god avslutter selv om han ikke kommer i posisjon til å score alt for ofte fra sin posisjon i banen.

Overgangen virker veldig spennende, og lett å se at Fabinho kommer til å ta rollen til Emre Can (som trolig signerer for Juventus denne uken) – og det trenger så avgjort ikke være noe steg tilbake – snarere tvert imot.

Fabinho er uprøvd i Premier League, så vil jo være en viss usikkerhet – og ikke veldig god i engelsk for å si det slik, men har bl.a Roberto Firmino til å hjelpe seg i starten – og en god sommer og oppkjøring med lagkameratene vil nok hjelpe godt på integreringen.

Spennende spiller – og spennende tider i Liverpool om dagen – og trolig bare en av 4-5 stykk som kommer til klubben i sommer.

Les hele artikkelen her

Overganger

Harry Wilson på lån til Glasgow Rangers ?

Harry Wilson og en gammel Liverpool-kjenning nærmer seg Rangers

Publisert

den

Steven Gerrard ble for kort tid siden ansatt som Rangers sin nye manager, og har ikke ligget på latsiden siden sesongen sluttet for U18-laget.

Nå skal Harry Wilson (som hadde et meget suksessfylt opphold i Hull med 7 mål og 4 målgivende siden Januar) spille den kommende sesongen for Steven Gerrard i Skottland og Glasgow Rangers. Wilson kjenner Gerrard godt, og tror dette kan bli et meget bra karrieresteg for Harry Wilson selv om undertegnede gjerne skulle sett han bli gitt noen sjanser fremme for Liverpool neste sesong – men det er ikke akkurat verdens enkleste sak å spille seg inn blant trioen på topp med 90 scoringer mellom deg denne sesongen – og det kan altså bli mer lørdag….

En annen tidlgiere Liverpool-kjenning som virker å være nær en overgang til Rangers er Martin Skrtel. Fenerbache skal være enige om en overgangssum på £2.7m for den rutinerte kolossen fra Slovakia.

Spennende å følge Gerrard neste sesong – og ekstra så med tidligere og nåværende Liverpool-spillere i hovedroller på laget 🙂

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending