Connect with us

Overganger

Mohamad Salah klar for Liverpool idag ?

Published

on

Liverpool virker å ha sin andre nysignering klar iløpet av ettermiddagen etter at Mohamad Salah imorges ankom Liverpools Melwood treningsanlegg for sin lenge bebudete medisinske undersøkelse.

Den tidligere Chelsea-floppen (om man skal kalle det det) har hatt 2 meget gode sesonger i Roma, og også en god sesong i Fiorentina før det etter han forlot Chelsea. Liverpool snuste på Salah også før han gikk til Chelsea under Jose Mourinho, men Liverpool brukte (som vanlig) for lang tid med å forhandle frem pris med FC Basel – og Chelsea snappet ham opp.

Salah er en spennende signering, og blir trolig også Liverpools dyreste overgang (39 millioner euro) gjennom tidende når han signerer på kontrakten (trolig i ettermiddag) – og blir spennende og se hvilke planer han har for ham i Liverpool. Det er åpenbart at Liverpool ikke bruker så mye penger på en squad spiller – og er nok tiltenkt en rolle på høyre eller venstre side i angrep sammen med Sadio Mané – noe som har alle forutsetninger for å bli en fantastisk temposterk ving-duo på topp.

Liverpool har brukt Philippe Coutinho mye i kantrollen på Liverpool forrige sesong, men avslutningen av sesongen bar bud om en ny og bedre rolle for Coutinho mer sentralt og dypere i banen – som han også tidligere under sesongen vi glapp seriegullet på slutten i 2013/2014….

En front trio med Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamad Salah vil ihvertfall gi mye bevegelse, fart og trøbbel for ethvert forsvar i Premier League den kommende sesongen….

Når Salah nå etter alle solemerker er 2.mann inn etter Dominic Solanke (fra Chelsea) – så er det spennende og se hvem som følger på…… blir det noe av Virgil Van Dijk, Nabil Keita, eller kanskje det er en mulighet for Pierre Emerick Aubameyang fra Dortmund ? Vi må ihvertfall forsterk midtbanen,  midtstopper og en ny venstreback spesielt før sesongen starter – så resten blir litt avhengig av hvorvidt Daniel Sturridge blir værende eller ikke ? En ny spiss også hadde helt klart vært å foretrukket – og da undertegnedes personlige favoritt Alexandre Lacazette!..

Overganger

Emre Can blir Juventus spiller til sommeren!

Published

on

Liverpools Emre Can blir etter alt og dømme Juventus-spiller til sommeren, men i motsetning til Philippe Coutinho – som virker å forsvinne til Barcelona allerede i Januar – etterlater ihvertfall han ikke et umiddelbart tomrom etter seg allerede nå. Vi trenger alle våre beste spillere til 16-delsfinalen mot Porto og kampen om topp 4 i Premier League.

Emre Can vil bli savnet, men vi får sette vår lit til at vår (tidligere) rekordsignering RB Leipzig – Naby Keita – tar opp hansken fra dag én…

Continue Reading

Overganger

Virgil Van Dijk er endelig Liverpool-spiller

Published

on

Forrige sommers overgangssaga med Southampton er endelig avsluttet – og Virgil Van Dijk er endelig Liverpool-spiller.

Overgangssummen på £70m (kan stige til £75m etter visse kriterier) er med det verdensrekord for en forsvarsspiller. Vi kan selvsagt stille oss spørsmålet om han er verd det – trolig ikke – men faktum er at han har et utrolig potensiale som bare venter på å bli utnyttet til fulle. Overgangssummene som går nå til dags er helt hinsides – men Manchester United satt på enmåte standarden med Paul Pogba ifjor, og overgangen til Neymar fra Barcelona til PSG for £200 i sommer flyttet markøren ytterligere.

Stor hurtighet, meget komfortabel med ballen i beina, liker å føre ballen fremover og ut av forsvar, giftig på offensiv dødball, og vinner klart mest hodedueller av alle stoppere i Premier League. At Van Dijk er utprøvd og komfortabel med Premier League har nok gjort sitt til at Liverpool føler seg sikre på at de har fått en spiller som blir en hit.

Forholdet i pris mellom forsvarsspiller og angrep har normalt alltid vært ca. 1/3 – og slik sett er Virgil Van Dijk overgangen satt litt mer i perspektiv.
Liverpool og Jürgen Klopp fikk ihvertfall spilleren sin – og bryr seg ikke nevneverdig over summen – men håper virkelig vi kan finne andre shoppingsentre fremover enn St. Mary’s på sørkysten. Overganger for Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Sadio Mané og tidligere rød (nå lagt opp) Rickie Lambert siste 3-4 år er spesielt – men alt i alt så har vi fått god kvalitet de gangene vi har sett mot Southampton etter forsterkninger….

 

 

Continue Reading

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Continue Reading

DeadlineDay

Ryan Kent på lån til SC Freiburg

Published

on

Liverpools meget lovende kantspiller forsvant på lån til talentfabrikken i Bundesliga – SC Freiburg. Spennende og se hvordan unggutten slår til i Tyskland kommende sesong. Personlig litt skuffet over at han ikke blir å finne på Anfield i år da han er en meget spennende og fartsfylt spiller å følge med på – men viktigheten av hyppig spilletid har vært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool i den videre utviklingen av scouseren.

Lykke til i sesongen som kommer Kent!

Continue Reading

Overganger

Tiago Illori på vei til Championship og Reading

Published

on

Liverpools 23-årige forsvarer Tiago Ilori er på vei til Reading og Championship – etter at klubbene skal ha blitt enige om en pris på £3,75m for den unge portugiseren.

Det var knyttet store forventninger til Ilori da han kom fra Sporting Lisboa – men har aldri fått en reell sjanse til å gjøre forsvarsplassen til sin egen. Det er en ung spillende midtstopper vi nå gir slipp på, og som meget vel kan ende opp med å bli en god spiller av Premier League-kvalitet – men det blir altså ikke hos Liverpool etter alle solemerker.

Reading ligger for tiden på 3.plass i Championship og kjemper om opprykk til neste års Premier League.

Klubben spiller FA-cup mot Manchester United i helgen, men det er ikke ventet at overgangen ferdigstilles tidsnok til at en debut skjer allerede da…

Overgangsvinduets første overgang er med andre ord i ferd med å bli en realitet!

Andre kilder: – Enige om pris på Ilori

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending