Connect with us

Overganger

Mohamad Salah klar for Liverpool idag ?

Published

on

Liverpool virker å ha sin andre nysignering klar iløpet av ettermiddagen etter at Mohamad Salah imorges ankom Liverpools Melwood treningsanlegg for sin lenge bebudete medisinske undersøkelse.

Den tidligere Chelsea-floppen (om man skal kalle det det) har hatt 2 meget gode sesonger i Roma, og også en god sesong i Fiorentina før det etter han forlot Chelsea. Liverpool snuste på Salah også før han gikk til Chelsea under Jose Mourinho, men Liverpool brukte (som vanlig) for lang tid med å forhandle frem pris med FC Basel – og Chelsea snappet ham opp.

Salah er en spennende signering, og blir trolig også Liverpools dyreste overgang (39 millioner euro) gjennom tidende når han signerer på kontrakten (trolig i ettermiddag) – og blir spennende og se hvilke planer han har for ham i Liverpool. Det er åpenbart at Liverpool ikke bruker så mye penger på en squad spiller – og er nok tiltenkt en rolle på høyre eller venstre side i angrep sammen med Sadio Mané – noe som har alle forutsetninger for å bli en fantastisk temposterk ving-duo på topp.

Liverpool har brukt Philippe Coutinho mye i kantrollen på Liverpool forrige sesong, men avslutningen av sesongen bar bud om en ny og bedre rolle for Coutinho mer sentralt og dypere i banen – som han også tidligere under sesongen vi glapp seriegullet på slutten i 2013/2014….

En front trio med Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamad Salah vil ihvertfall gi mye bevegelse, fart og trøbbel for ethvert forsvar i Premier League den kommende sesongen….

Når Salah nå etter alle solemerker er 2.mann inn etter Dominic Solanke (fra Chelsea) – så er det spennende og se hvem som følger på…… blir det noe av Virgil Van Dijk, Nabil Keita, eller kanskje det er en mulighet for Pierre Emerick Aubameyang fra Dortmund ? Vi må ihvertfall forsterk midtbanen,  midtstopper og en ny venstreback spesielt før sesongen starter – så resten blir litt avhengig av hvorvidt Daniel Sturridge blir værende eller ikke ? En ny spiss også hadde helt klart vært å foretrukket – og da undertegnedes personlige favoritt Alexandre Lacazette!..

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Continue Reading

DeadlineDay

Ryan Kent på lån til SC Freiburg

Published

on

Liverpools meget lovende kantspiller forsvant på lån til talentfabrikken i Bundesliga – SC Freiburg. Spennende og se hvordan unggutten slår til i Tyskland kommende sesong. Personlig litt skuffet over at han ikke blir å finne på Anfield i år da han er en meget spennende og fartsfylt spiller å følge med på – men viktigheten av hyppig spilletid har vært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool i den videre utviklingen av scouseren.

Lykke til i sesongen som kommer Kent!

Continue Reading

Overganger

Tiago Illori på vei til Championship og Reading

Published

on

Liverpools 23-årige forsvarer Tiago Ilori er på vei til Reading og Championship – etter at klubbene skal ha blitt enige om en pris på £3,75m for den unge portugiseren.

Det var knyttet store forventninger til Ilori da han kom fra Sporting Lisboa – men har aldri fått en reell sjanse til å gjøre forsvarsplassen til sin egen. Det er en ung spillende midtstopper vi nå gir slipp på, og som meget vel kan ende opp med å bli en god spiller av Premier League-kvalitet – men det blir altså ikke hos Liverpool etter alle solemerker.

Reading ligger for tiden på 3.plass i Championship og kjemper om opprykk til neste års Premier League.

Klubben spiller FA-cup mot Manchester United i helgen, men det er ikke ventet at overgangen ferdigstilles tidsnok til at en debut skjer allerede da…

Overgangsvinduets første overgang er med andre ord i ferd med å bli en realitet!

Andre kilder: – Enige om pris på Ilori

Continue Reading

Overganger

Brad Smith signert for Bournemouth

Published

on

Venstreback Brad Smith har idag signert for Bournemouth på en avtale som kan sikre Liverpool inntil £6m om alle klausuler utløses. Liverpool skal også ha sikret seg gjenkjøpsklausul innen 2 år, og videresalgsklausul om klubben ikke ønsker å kjøpe ham tilbake på senere tidspunkt.

Continue Reading

Overganger

Taiwo Awoniyi på lån til NEC Nijmegen

Published

on

Liverpools unge nigerianske angriper Taiwo Awoniyi går på lån til NEC Nijmegen i Nederland for kommende sesong.
Awoniyi – som for øvrig står på venteliste for spill for OL-laget til Nigeria til Rio OL – spilte for FSV Frankfurt på lån forrige sesong uten å få spesielt mye spilletid. Det er ventet at Jürgen Klopps nye regime med krav om 75% garantert spilletid for alle utlånte spillere (så sant ikke skadet) også gjelder for NEC kommende sesong.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending