Connect with us

Nyheter

Match Preview: WBA – Liverpool

Publisert

den

Capital One Cup

Liverpool begynner sitt forsvar av Ligacupen (nå Capital One Cup) borte mot West Bromwich Albion.  Liverpool har normalt sett et meget godt tak på WBA, men siste par sesongene har Liverpool slitt med å få resultater mot WBA. I lagenes seriepremiere denne sesongen gikk Liverpool på et tungt 3-0 tap, etter at Daniel Agger ble utvist og fikk 2 straffespark imot (for 2.gang på rad for Liverpool på The Hawthornes).

Liverpool er tittelholder i denne cupen etter lagets seier mot Cardiff i finalen forrige år, men virkeligheten for Liverpool denne sesongen er en helt annen. Liverpool vil trolig hvile brorparten av spillerne som tapte helgens gigantoppgjør mot Manchester United – og prøve å benytte bredden i troppen (om man kan kalle det Liverpool har for nettopp det).

Undertegnede tror at Liverpool vil stille med følgende mannskap til onsdagens oppgjør – for å hvile flest mulig av antatt beste elver til lørdagskampen mot Norwich City. Dette er en kamp Liverpool rett og slett bare MÅ vinne – og derfor tror jeg Brendan Rodgers velger å rotere troppen nettopp av denne grunn. Ligacupen vil trolig ha minste prioritet denne sesongen – ikke minst når laget har begynt såpass svakt som de har.

Liverpool har fått flere skader på sentrale spillere som Lucas, Agger, Kelly (ute til over nyttår) & Borini siste tiden, og vil nok helst unngå flere skader på kjernen i laget i hva som er en kamp av mindre betydning.

 

 

 

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending