Connect with us

Nyheter

Klopp sjonglerer med keeperne i cupene denne sesongen

Published

on

Jürgen Klopp har tatt valget sitt om å benytte Loris Karius som førstekeeper i Champions League, mens Simon Mignolet vil ventelig stå i Premier League, og høyst sannsynlig vil Danny Ward da få sjansen i cupturneringene (EFL Cup) i følge Paul Joyce.

 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyheter

Wenger tror Liverpool tok ulovlig kontakt med Oxlade-Chamberlain

Published

on

På overgangsvinduets siste dag sikret Liverpool seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal. De røde betalte rundt 35 millioner pund for spilleren som kun hadde et år igjen av kontrakten med Arsenal.

(mer…)

Continue Reading

Nyheter

Endringer på overgangsvinduet i Premier League neste sommer!

Premier League endrer på overgangsvinduets varighet før neste sesong – og vil fra og med sesongen 2018/2019 stenge torsdagen kl. 18.00 – før første serierunde.

Published

on

Nye spillere inn vil ikke kunne registreres, men har mulighet til å selge spillere til andre land – all den tid store nasjoner som Spania, Tyskland og Frankrike enda vil holde åpent noen uker lengre enn England.

Overgangsvidnuet blir med andre ord kortere neste sesong – for Premier League lagene.
Vinduet påvirkes ikke i Football League (Championship, League One og League Two)

Continue Reading

Aktuelt

Preview Manchester City – Liverpool

Published

on

Liverpool tar turen til Manchester City i lørdagens formiddagskamp i Premier League. Historisk sett har Liverpool hatt et godt tak på City – men hjemmelaget har forsterket laget sitt betraktelig i sommer – og har begynt sesongen bra, så dette blir ingen enkel kamp. Spennende å se om Philippe Coutinho går direkte inn i troppen igjen etter fraværet, eller om han må spille seg inn igjen i troppen etter en måned ute.

Continue Reading

Kontrakt

Woodburn blir belønnet med ny 5-års kontrakt

Published

on

Ben Woodburn blir belønnet med ny 5-årskontrakt med Liverpool når han fyller 18 neste måned. Woodburn har hatt en fantastisk uke med landskamper for Wales, hvor han scoret vinnermålet som innbytter mot Østerrike – og la en ypperlig målgivende (igjen som innbytter) mot Moldova den påfølgende kampen. Ikke bare scoringene, men spillet (se video) viser en 17-år gammel gutt som virkelig har begynner vokse som spiller!

Continue Reading

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending