Connect with us

Nyheter

Jakter Ipswich talent

Publisert

den

Liverpool jakter nye talenter til akademiet sitt, og samme uke som spissen Augustin Davila fra barndomsklubbentil Luis Suarez – Penarol – har vært på prøvespill, og 15-årige Bartos Martoga fra Wisla Krakow – så røskes det tak i ryktene fra i sommer angående sønnen til tidligere Tottenham-profil Jason Dozzell – Andre Dozzell.

Andre Dozzell er midtbanespiller for Ipswich, og står med 1 mål på totalt 3 innhopp så langt denne sesongen – og mangel på spilletid skal visstnok være en av grunnene til at han vurderer andre arenaer å fortsette utviklingen på. Spørs vel hvor mye mer spilletid han får på Anfield vel og merke, men om han ikke skal spille A-kamper kan han like gjerne trene sammen med spillere av høyere potensiale…

Dozzell er regelmessig innventar på U18-landslaget til England, og ble blant annet kåret til Ipswich Akademiets beste spiller forrige sesong, og scoret også i debuten sin i vår mot Sheffield Wednesday – men etter det har det blitt langt færre sjanser for Mick McCarthys menn..

Jason Dozzell spilte forøvrig i U23-cupen i høst mot nettopp Liverpool, og var en av få spillere som viste seg frem hos motstanderlaget – en kamp som Liverpool forøvrig vant ganske komfortabelt 3-0.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Av

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending