Connect with us

Nyheter

Interessant intervju med Ragnar Klavan!

Published

on

Estsik TV har laget er innholdsrikt og spennende intervju med Liverpool’s nummer 17 over. Bør sees. Tekstet på engelsk 🙂

Liverpools estiske midtstopper Ragnar Klavan har imponert stort i midtforsvaret til Liverpool siste kampene i fraværet til Joel Matip. Esteren har vist at de vel £4.2 klubben betalte for ham fra Augsburg i sommer var vel anvendte penger for å sikre kvalitet som backup.

Klavan har vist seg akkurat som den hodesterke, pasnings sikre og overraskende raske midtstopperen det ble fortalt fansen at vi hadde signert – et kupp i mine øyne. Hadde ikke hørt spesielt om han på forhånd, men hadde registrert at vi hadde store problemer med å score over 2 kamper mot Augsburg i Europa Ligaen forrige sesong – og da var Klavan enestående i midtforsvaret.

Klavan var også ved siden av Joel Matip den mest duellsterke midtstopperen i Bundesliga forrige sesong – og spesielt kampen mot Everton mandag viste at Klavan begynner å bli varm i trøyen i Premier League!

 

 

Nyheter

Wenger tror Liverpool tok ulovlig kontakt med Oxlade-Chamberlain

Published

on

På overgangsvinduets siste dag sikret Liverpool seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal. De røde betalte rundt 35 millioner pund for spilleren som kun hadde et år igjen av kontrakten med Arsenal.

(mer…)

Continue Reading

Nyheter

Klopp sjonglerer med keeperne i cupene denne sesongen

Published

on

Jürgen Klopp har tatt valget sitt om å benytte Loris Karius som førstekeeper i Champions League, mens Simon Mignolet vil ventelig stå i Premier League, og høyst sannsynlig vil Danny Ward da få sjansen i cupturneringene (EFL Cup) i følge Paul Joyce.

 

 

Continue Reading

Nyheter

Endringer på overgangsvinduet i Premier League neste sommer!

Premier League endrer på overgangsvinduets varighet før neste sesong – og vil fra og med sesongen 2018/2019 stenge torsdagen kl. 18.00 – før første serierunde.

Published

on

Nye spillere inn vil ikke kunne registreres, men har mulighet til å selge spillere til andre land – all den tid store nasjoner som Spania, Tyskland og Frankrike enda vil holde åpent noen uker lengre enn England.

Overgangsvidnuet blir med andre ord kortere neste sesong – for Premier League lagene.
Vinduet påvirkes ikke i Football League (Championship, League One og League Two)

Continue Reading

Aktuelt

Preview Manchester City – Liverpool

Published

on

Liverpool tar turen til Manchester City i lørdagens formiddagskamp i Premier League. Historisk sett har Liverpool hatt et godt tak på City – men hjemmelaget har forsterket laget sitt betraktelig i sommer – og har begynt sesongen bra, så dette blir ingen enkel kamp. Spennende å se om Philippe Coutinho går direkte inn i troppen igjen etter fraværet, eller om han må spille seg inn igjen i troppen etter en måned ute.

Continue Reading

Kontrakt

Woodburn blir belønnet med ny 5-års kontrakt

Published

on

Ben Woodburn blir belønnet med ny 5-årskontrakt med Liverpool når han fyller 18 neste måned. Woodburn har hatt en fantastisk uke med landskamper for Wales, hvor han scoret vinnermålet som innbytter mot Østerrike – og la en ypperlig målgivende (igjen som innbytter) mot Moldova den påfølgende kampen. Ikke bare scoringene, men spillet (se video) viser en 17-år gammel gutt som virkelig har begynner vokse som spiller!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending