Connect with us

Aktuelt

Zeljko Buvac ny Arsenal-manager ?

Publisert

den

Mandag sprakk nyhetet om at Zeljko Buvac blir borte resten av sesongen – av personlige årsaker. Det har versert mye rykter rundt hva disse personlige årsakene er, og noe skal være at han har røket uklar med Klopp, og at derfor trukket seg bort – og at han skal ha levert sin oppsigelse som følge av dette. Dette har derimot blitt tilbakevist av klubben – men det er helt tydelig noe som henger i luften her – og spesielt med tanke på timingen av det hele.

Liverpool spiller ikveld returoppgjøret mot Roma – etter å ha vunnet 5-2 på Anfield – og inntil 2-0 tap for de røde ikveld er nok til avansement mot Real Madrid i finalen i Kiev.

Ingen ideell oppladning til Roma kampen

Oppladningen med Buvac er langt fra ideell, men om det stemmer de siste ryktene om at Buvac allerede «har alt klart» med tanke på å ta over Arsenal etter sesongen, så kan det forstås at han ikke er ønsket lengre rundt laget og prosessene – med tanke på at vi nærmer oss overgangsvinduet i sommer – og en eventuell overtagelse av Arsenal vil sette dem i direkte konkurranse om de samme overgangsmålene – all den tid Buvac i så fall er ventet å innstille Arsenal i samme spillestil som de røde fra Merseyside…..

Kjedelig om dette stemmer, men Buvac er samtidig uprøvd som Manager – men føler at etter 18 år i skyggen av Klopp – så er tiden kommet for å prøve seg selv.
Spørsmålet er bare om det er Arsenal som er planen. Stillheten fra Buvac-leiren tyder også på at det kan være noe i Arsenal-ryktene….
Oddsene på at Buvac blir ny Arsenal-manager er ihvertfall kraftig redusert de siste dagene….

Det har også vært rykter om sykdom i nær familie og at han tilbringer tiden med sin syke far i Banja Luka – så ethvert rykte bør tas med en klype salt…

Sesongavgjørende uke for Liverpool

.. men ikveld er det bare Champions League som betyr noe – og ingen andre distraksjoner fra det er ønskelig fra klubben – så alle rykter etc får komme senere, og er nok ventet å bli bekreftet / avkreftet i tiden etter semifinalen og den avgjørende kampen mot Chelsea på Stamford Bridge til helgen – som langt på vei kan avgjøre topp 4 helt. Uavgjort eller bedre til Liverpool – og Chelsea havner på 5.plass i Premier League – og kan ikke ta igjen verken Liverpool eller Tottenham….

Spennende dager i møte – men først ikveld på Stadio Olimpico mot Roma!

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending