Connect with us

Aktuelt

Zeljko Buvac ny Arsenal-manager ?

Publisert

den

Mandag sprakk nyhetet om at Zeljko Buvac blir borte resten av sesongen – av personlige årsaker. Det har versert mye rykter rundt hva disse personlige årsakene er, og noe skal være at han har røket uklar med Klopp, og at derfor trukket seg bort – og at han skal ha levert sin oppsigelse som følge av dette. Dette har derimot blitt tilbakevist av klubben – men det er helt tydelig noe som henger i luften her – og spesielt med tanke på timingen av det hele.

Liverpool spiller ikveld returoppgjøret mot Roma – etter å ha vunnet 5-2 på Anfield – og inntil 2-0 tap for de røde ikveld er nok til avansement mot Real Madrid i finalen i Kiev.

Ingen ideell oppladning til Roma kampen

Oppladningen med Buvac er langt fra ideell, men om det stemmer de siste ryktene om at Buvac allerede «har alt klart» med tanke på å ta over Arsenal etter sesongen, så kan det forstås at han ikke er ønsket lengre rundt laget og prosessene – med tanke på at vi nærmer oss overgangsvinduet i sommer – og en eventuell overtagelse av Arsenal vil sette dem i direkte konkurranse om de samme overgangsmålene – all den tid Buvac i så fall er ventet å innstille Arsenal i samme spillestil som de røde fra Merseyside…..

Kjedelig om dette stemmer, men Buvac er samtidig uprøvd som Manager – men føler at etter 18 år i skyggen av Klopp – så er tiden kommet for å prøve seg selv.
Spørsmålet er bare om det er Arsenal som er planen. Stillheten fra Buvac-leiren tyder også på at det kan være noe i Arsenal-ryktene….
Oddsene på at Buvac blir ny Arsenal-manager er ihvertfall kraftig redusert de siste dagene….

Det har også vært rykter om sykdom i nær familie og at han tilbringer tiden med sin syke far i Banja Luka – så ethvert rykte bør tas med en klype salt…

Sesongavgjørende uke for Liverpool

.. men ikveld er det bare Champions League som betyr noe – og ingen andre distraksjoner fra det er ønskelig fra klubben – så alle rykter etc får komme senere, og er nok ventet å bli bekreftet / avkreftet i tiden etter semifinalen og den avgjørende kampen mot Chelsea på Stamford Bridge til helgen – som langt på vei kan avgjøre topp 4 helt. Uavgjort eller bedre til Liverpool – og Chelsea havner på 5.plass i Premier League – og kan ikke ta igjen verken Liverpool eller Tottenham….

Spennende dager i møte – men først ikveld på Stadio Olimpico mot Roma!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending