Connect with us

Aktuelt

Wijnaldum eller Sturridge for skadet Lallana mot Southampton ?

Publisert

den

Liverpool står overfor et lite skadeproblem til helgens kamp mot Southampton – da Adam Lallana skadet seg i privatkampen mot Spania i uken – så det store spørsmålet blir da hvem som vil erstatte vår eminente tekniker i helgens bortekamp mot Southampton. Daniel Sturridge virket frisk da han kom inn mot slutten av kampen mot Watford sist, og scoret også for England mot Skottland forrige helg – men noe i meg sier meg at Georginio Wijnaldum er et bedre alternativ som erstatter.

Wijnaldum gir løpskapasitet og dynamikk i midtbaneleddet, mens Sturridge har et noe mer begrenset register på defensiven. Sturridge har tidligere vist at han er mer kalkulerende i hvilke løp og press han tar (på grunn av usikkerhet rundt egen helse kanskje ?) – mens Wijnaldum har en helt annen aksjonsradius fremover i banen.

Serieleder Liverpool må regne med å være storfavoritter på St. Marys Stadium i helgen, men effekten av at Adam Lallana er uaktuell gjør det hele mer usikkert. I tillegg har Philippe Coutinho & Roberto Firmino vært på lang reise til Sør-Amerika og to kamper mot Peru & Argentina i uken som har vært – og vil ikke være tilbake i England før idag, torsdag – noe som gir marginal tilvenningstid før helgens kamp.

Firmino som har utviklet seg til en særdeles viktig spiller i det fremste pressleddet bør være relativt uthvilt og klar til kamp, da han samlet spilte kun 8 minutter i uken som gikk – mens Coutinho spilte begge kampene fullt ut.

Tidligere oppgjør hvor brasilianeren har kommet tilbake slik tett opp til kamp har han startet på benken, og fått spilleminutter mot slutten – og det kan meget vel være det som Jürgen Klopp velger denne gangen også…

En mulighet kan være å skyve Roberto Firmino ned i midtbaneleddet, og kjøre Sturridge og Origi inn på topp – som de har gjort med hell mot Southampton tidligere – men Klopp vil nok helst se for seg å unngå å bytte ut Firmino på topp – men situasjonen rundt Lallana og Coutinho tvinger trolig frem en alternativ løsning på topp…

(1 besøk idag)

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending