Connect with us

Aktuelt

Wijnaldum eller Sturridge for skadet Lallana mot Southampton ?

Publisert

den

Liverpool står overfor et lite skadeproblem til helgens kamp mot Southampton – da Adam Lallana skadet seg i privatkampen mot Spania i uken – så det store spørsmålet blir da hvem som vil erstatte vår eminente tekniker i helgens bortekamp mot Southampton. Daniel Sturridge virket frisk da han kom inn mot slutten av kampen mot Watford sist, og scoret også for England mot Skottland forrige helg – men noe i meg sier meg at Georginio Wijnaldum er et bedre alternativ som erstatter.

Wijnaldum gir løpskapasitet og dynamikk i midtbaneleddet, mens Sturridge har et noe mer begrenset register på defensiven. Sturridge har tidligere vist at han er mer kalkulerende i hvilke løp og press han tar (på grunn av usikkerhet rundt egen helse kanskje ?) – mens Wijnaldum har en helt annen aksjonsradius fremover i banen.

Serieleder Liverpool må regne med å være storfavoritter på St. Marys Stadium i helgen, men effekten av at Adam Lallana er uaktuell gjør det hele mer usikkert. I tillegg har Philippe Coutinho & Roberto Firmino vært på lang reise til Sør-Amerika og to kamper mot Peru & Argentina i uken som har vært – og vil ikke være tilbake i England før idag, torsdag – noe som gir marginal tilvenningstid før helgens kamp.

Firmino som har utviklet seg til en særdeles viktig spiller i det fremste pressleddet bør være relativt uthvilt og klar til kamp, da han samlet spilte kun 8 minutter i uken som gikk – mens Coutinho spilte begge kampene fullt ut.

Tidligere oppgjør hvor brasilianeren har kommet tilbake slik tett opp til kamp har han startet på benken, og fått spilleminutter mot slutten – og det kan meget vel være det som Jürgen Klopp velger denne gangen også…

En mulighet kan være å skyve Roberto Firmino ned i midtbaneleddet, og kjøre Sturridge og Origi inn på topp – som de har gjort med hell mot Southampton tidligere – men Klopp vil nok helst se for seg å unngå å bytte ut Firmino på topp – men situasjonen rundt Lallana og Coutinho tvinger trolig frem en alternativ løsning på topp…

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending