Connect with us

Aktuelt

Vi mangler klasse på backplass….

Publisert

den

Liverpool gjorde idag unna sin første kamp i International Champions Cup i Pasadena California – og med det lagets første tap i pre-season. Jürgen Klopp kan ikke ha vært mer enn sånn «passe» fornøyd med kampen – men håpet er at han ihvertfall har sett at Liverpool på backplass er i beste fall tynn suppe pr. idag.

Alberto Moreno har hatt sine kritikere siden overgangen fra Sevilla, og har viser gang på gang sine begrensede taktiske egenskaper i det defensive spillet – selv om han ikke akkurat kan ilegges skyld for scoringen idag – så er han ofte på etterskudd i dueller og når motstanderne angriper. Pr. idag har ikke Liverpool noen fullgod cover eller utfordrer for Moreno på backen etter at Brad Smith ble solgt til Bournemouth. Spørsmålet er om Ragnar Klavan som visstnok også kan bekle en backplass sees på som et alternativ på backen om skader/suspensjoner skulle inntreffe !?

Connor Randall er pr. idag backup til Nathaniel Clyne på høyrebacken, så lenge Joe Gomez fortsatt er ute med skade – og med tanke på at Clyne sliter med stram hamstring allerede før sesongen – så er det foruroligende å gå inn i de siste 14 dagene før sesongen med Randall som eneste «friske» alternativ på høyrebacken… Randall er en begrenset spiller, selv om han er rød tvers gjennom, så har han ingen store styrker annet enn innsatsen… ikke spesielt teknisk, rask, eller taktisk sterk – så er han i undertegnedes øyne høyst League One kvalitet for øyeblikket.

Med tanke på at Jon Flanagan trolig lånes ut til Burnley denne sesongen, så må det forsterkes på backplass – både venstre og høyre. Det vi har å rutte med er rett og slett tynn suppe på disse plassene for øyeblikket….

Verd å merke seg så nevnte Klopp i etterkant av kampen i natt – at det ikke er sikkert at det kommer flere spillere til Liverpool i dette overgangsvinduet….

Det er ihvertfall ganske risikabelt i mine øyne…..

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending