Connect with us

Aktuelt

Vi mangler klasse på backplass….

Publisert

den

Liverpool gjorde idag unna sin første kamp i International Champions Cup i Pasadena California – og med det lagets første tap i pre-season. Jürgen Klopp kan ikke ha vært mer enn sånn «passe» fornøyd med kampen – men håpet er at han ihvertfall har sett at Liverpool på backplass er i beste fall tynn suppe pr. idag.

Alberto Moreno har hatt sine kritikere siden overgangen fra Sevilla, og har viser gang på gang sine begrensede taktiske egenskaper i det defensive spillet – selv om han ikke akkurat kan ilegges skyld for scoringen idag – så er han ofte på etterskudd i dueller og når motstanderne angriper. Pr. idag har ikke Liverpool noen fullgod cover eller utfordrer for Moreno på backen etter at Brad Smith ble solgt til Bournemouth. Spørsmålet er om Ragnar Klavan som visstnok også kan bekle en backplass sees på som et alternativ på backen om skader/suspensjoner skulle inntreffe !?

Connor Randall er pr. idag backup til Nathaniel Clyne på høyrebacken, så lenge Joe Gomez fortsatt er ute med skade – og med tanke på at Clyne sliter med stram hamstring allerede før sesongen – så er det foruroligende å gå inn i de siste 14 dagene før sesongen med Randall som eneste «friske» alternativ på høyrebacken… Randall er en begrenset spiller, selv om han er rød tvers gjennom, så har han ingen store styrker annet enn innsatsen… ikke spesielt teknisk, rask, eller taktisk sterk – så er han i undertegnedes øyne høyst League One kvalitet for øyeblikket.

Med tanke på at Jon Flanagan trolig lånes ut til Burnley denne sesongen, så må det forsterkes på backplass – både venstre og høyre. Det vi har å rutte med er rett og slett tynn suppe på disse plassene for øyeblikket….

Verd å merke seg så nevnte Klopp i etterkant av kampen i natt – at det ikke er sikkert at det kommer flere spillere til Liverpool i dette overgangsvinduet….

Det er ihvertfall ganske risikabelt i mine øyne…..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending