Connect with us

Aktuelt

Vårrengjøring på Anfield

Publisert

den

Liverpool har tilbakelagt nok en skuffende sesong. Managerbytte, 8. plass i ligaen og to tapte cupfinaler ble den endelige fasiten i debutsesongen til Jürgen Klopp. Managerbyttet har allikevel gitt grobunn  for optimisme, og ettersom om CL-plassen glapp mot Sevilla, kan Liverpool konsentrere seg 100 prosent om ligaen neste sesong.

Når Premier League sparker i gang igjen i august, kommer Liverpool derfor til å bli en klar outsider til en plass i topp 4, og her kan du finne flere gode fotballodds mens du venter på at den nye sesongen skal starte.  Mye kommer til å avhenge av hvor bra Klopp gjør det på overgangsmarkedet, og om han klarer å sette sammen en stall som passer tyskerens krevende spillestil.

Spillere som allerede har forlatt Liverpool

Det er nå klart at Jerome Sinclair går til Watford etter fire år på Anfield Road. Jordan Rossiter er klar for nyopprykkede Rangers i Skottland, mens Jose Enrique er gitt tillatelse til å prate med andre klubber. Det er ventet at Klopp kommer til å kvitte seg med mer daukjøtt, ettersom det er behov for en ordentlig oppgradering av forsvarsrekken. Spillerne virker nå å ha full tiltro til Klopps krevende system, og en mindre omfattende terminliste enn de argeste konkurrentene bør absolutt tale til Liverpools fordel neste sesong.

Benteke på vei ut

adam-lallana

Adam Lallana har fått et oppsving under Klopp, og blir en viktig brikke neste sesong. Bilde: Pannathorn Sukmanont

Kjøpet av Christian Benteke for 32,5 millioner pund gjorde at en del øyenbryn ble hevet i fjor sommer, og alt tyder på at belgieren går samme vei som Andy Carroll. Klopp har sterkt antydet at han ønsker minst seks nye spillere som kan forsterke førsteelleveren, noe som betyr at enkelte høyt gasjerte spillere må forlate Anfield. I tillegg har det svirret en del rykter om at Adam Lallana ønsker en gjenforening med Mauricio Pochettino på White Hart Lane. Dette virker allikevel usannsynlig, ettersom Lallana har utviklet seg til å bli en av Liverpools nøkkelspillere  denne våren.

 

Ombestemmer Götze seg?

Rapportene de siste dagene tyder på at Mario Götze ønsker å bli værende hos Bayern München. Tyskernes nye trener, Carlo Ancelotti, har allikevel gjort det klart at matchvinneren fra VM i Brasil er velkommen til å finne seg en ny klubb. Det blir derfor spennende å se om Klopp kan lokke den tidligere eleven sin over kanalen. Det faktum at Götze har kvittet seg med den kontroversielle agenten sin, Volker Stroth, kan allikevel tyde på at han ønsker å spille seg inn i varmen igjen hos Bayern.

Ny keeper er endelig på plass

Det er en dårlig skjult hemmelighet at ledelsen og supporterne på Anfield har vært meget misfornøyde med Simon Mignolets variable innsats mellom stengene. Loris Karius har derfor blitt hentet fra Mainz for 4,7 millioner pund. I tillegg vender den serbiske landslagsspilleren Marko Grujic tilbake til Merseyside etter å ha vært på lån hos Røde Stjerne. Serberen ble signert i det forrige overgangsvinduet, men ble umiddelbart lånt tilbake til moderklubben. Det blir derfor spennende å se om han går rett inn i forsvaret til høsten, men vi kommer nok til å se flere forsterkninger i denne lagdelen i løpet av sommeren.

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending