Connect with us

Aktuelt

Skadetrøbbel foran Arsenal-kampen

Published

on

Liverpool har hatt en god siste uke med avansement til Champions League etter en fartsfylt 4-2 kamp mot Hoffenheim på onsdag, men siste måneden har tærer allerede godt på ressursene våre foran kampen mot Arsenal på Anfield til helgen.

Fra før er allerede Adam Lallana og Nathaniel Clyne å regne som uaktuelle grunnet problemer med bein og rygg, og i tillegg er Philippe Coutinho fremdeles på sidelinjen med «Barcelona-sykdom», og etter kampen mot Hoffenheim i midtuken er nå også Trent Alexander-Arnold og Emre Can å regne som usikker til storoppgjøret til helgen – og med ett er vi virkelig sårbar i sentrale posisjoner og på backene.

Arsenal ventes å få tilbake både viktige spillere som Laurent Koscielny og Alexis Sanchez – så får tiden vise om de er klare fra avspark – eller om de finner sin plass på benken fra start. Liverpool har en stor jobb å gjøre å «lande» spillerne sine etter utladningen i midtuken.

Spennende å se hvordan Jürgen Klopp løser utfordringene på back og midtbane – men det går mot at Joe Gomez og Andrew Robertson starter på backene og regner med at Ragnar Klavan og Joel Matip blir våre midtstoppere til oppgjøret – midtbanen blir nok Henderson, Wijnaldum og Milner om ikke Emre Can rister av seg leggproblemene sine i tide til søndag ettermiddag.

Fremme er det liten tvil om at Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamad Salah vil igjen utgjøre trieon på topp.

 

 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Aktuelt

Preview Manchester City – Liverpool

Published

on

Liverpool tar turen til Manchester City i lørdagens formiddagskamp i Premier League. Historisk sett har Liverpool hatt et godt tak på City – men hjemmelaget har forsterket laget sitt betraktelig i sommer – og har begynt sesongen bra, så dette blir ingen enkel kamp. Spennende å se om Philippe Coutinho går direkte inn i troppen igjen etter fraværet, eller om han må spille seg inn igjen i troppen etter en måned ute.

Continue Reading

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Continue Reading

Aktuelt

Mamadou Sakho på vei til Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er for øyeblikket på medisinsk test hos Crystal Palace med tanke på en permament overgang til hovedsstadsklubben for £26m.

Det er ventet at Sakho signerer for 5 år på Selhurst Park etter rapportene å dømme.

Continue Reading

DeadlineDay

Alex Oxlade-Chamberlain er rød!

Published

on

Liverpool har sikret seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal for £35m – en sum som ved visse kriterier kan øke til £40m.

Dette var en overgang som det følger en del spørsmål ved – og gjerne da hvordan Jürgen Klopp tenker å integrere Chamberlain i førsteleveren ? Midtbanen til Liverpool begynner å bli ganske sterk etterhvert, og med Naby Keita på plass neste sommer, og Philippe Coutinho fortsatt på Anfield (virker det som), Adam Lallana, Georginio Wijnaldum, Emre Can,Jordan Henderson og James Milner alle kjempende for 3 plasser på midten er det spennende å se planene til Klopp fremover…

Liverpool skal dog spille i Champions League denne sesongen, så viktigheten av en solid tropp og rotering av troppen blir meget viktig – så at Chamberlain vil få sine sjanser er vel rimelig sikkert – men at han også vil bli å finne som en del av den fremre trioen ved anledninger er vel også å forvente.

En ting Chamberlain ikke ønsker (og en av grunnene til at Chelsea overgangen gikk i vasken) er å spille vingback. Etter å ha sett ham i denne posisjonen ofte for Arsenal, og senest på Anfield forleden for Arsenal – så er det tydelig at han ikke er spesielt komfortabel der… Chamberlain passer egentlig godt inn i måten Liverpool spiller fotball på med kraft og hurtighet, og er egentlig ikke i tvil om at han vil få en ny vår i Liverpool under Klopp etter å på en måte stagnert litt siste par sesongene i et Arsenal-lag som gradvis er i ferd med å falle litt i fra hverandre….

Lykke til på Anfield – The Ox!

Continue Reading

DeadlineDay

Ryan Kent på lån til SC Freiburg

Published

on

Liverpools meget lovende kantspiller forsvant på lån til talentfabrikken i Bundesliga – SC Freiburg. Spennende og se hvordan unggutten slår til i Tyskland kommende sesong. Personlig litt skuffet over at han ikke blir å finne på Anfield i år da han er en meget spennende og fartsfylt spiller å følge med på – men viktigheten av hyppig spilletid har vært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool i den videre utviklingen av scouseren.

Lykke til i sesongen som kommer Kent!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending