Connect with us

Aktuelt

Skadeproblemene begynner å merkes….

Publisert

den

Liverpool gikk på nytt poengtap hjemme mot West Ham igår (2-2), og på tross av en relativt sett god kamp – og en kamp vi virkelig SKULLE vunnet sett sjanser å spill under ett – men som mot Bournemouth så sliter vi fortsatt med kvaliteten mellom stengene. Karius hadde en meget svak kamp mot Bournemouth sist (skulle tatt ihvertfall 2 av målene), og var langt fra patent på Dimitry Payet sitt frisparkmål igår heller…

Liverpool gjør alt i alt en god kamp, og hadde vi satt sjansene våre hadde dette mer blitt en liten palgsom notis – men når vi er begynt å bli nokså inneffektive fremover blir det mer påfallende at vi ikke har en patent sisteskanse i de bakre rekker som gir trygghet og ro i forsvaret….

Før kampen igår måtte Emre Can kaste inn håndkleet med en smell på trening, og i pausen måtte Dejan Lovren ut med en kjenning i hamstringen – og ble erstattet av Ragnar Klavan – som forøvrig spilte en meget oppløftende omgang sammen med Matip i 2.omgang på Anfield.

Verd å merke seg igår var at Liverpool hadde en meget ung benk, og få erfarne alternativer å kalle på til for å snu kampen igår – med Ben Woodburn, Ovie Ejaria og Trent Alexander Arnold… bredden i troppen har blitt merkbart tynnet ut de siste ukene med skader, og krysser fingrene for at vi kommer oss gjennom de neste par kampene med poeng og 0 nye på behandlingsbenken – for snart må vi begynne å benytte de nevnte ungguttene fra start om det ikke snurt snart…. og spørs om det er ideelt for deres fremtidige utvikling å bli tillagt så mye press så tidlig…..

Liverpool kan ellers også risikere å miste Sadio Mane til suspensjon, etter at det verserer video og bilder av Mané som etter sigende slår Andy Carroll i magen under en opphetet diskusjon i straffefeltet til West Ham – men her avhenger det meste av dommer rapporten til Mark Clattenburg i etterkant….. en potensiell 3 kampers karantene på Mané ville effektivt satt ham utenfor for resten av kampene for Liverpool frem til Februar – grunnet hans deltagelse i Afrikamesterskapet i Januar.

Mané har ikke vært helt sitt gamle jeg i det siste, men var sterkt delaktig i begge Liverpools mål igår – fremspillet til Lallana, og innlegget som via hanskene til Randolph ble ekspedert i mål av Divock Origi – hans 4. mål på like mange kamper på rad….

Neste kamp er borte mot Middlesbrough – som på sin muligens må stille selv uten Alvaro Negredo og Gaston Ramirez grunnet skader….

 

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending