Connect with us

Aktuelt

Skadeproblemene begynner å merkes….

Publisert

den

Liverpool gikk på nytt poengtap hjemme mot West Ham igår (2-2), og på tross av en relativt sett god kamp – og en kamp vi virkelig SKULLE vunnet sett sjanser å spill under ett – men som mot Bournemouth så sliter vi fortsatt med kvaliteten mellom stengene. Karius hadde en meget svak kamp mot Bournemouth sist (skulle tatt ihvertfall 2 av målene), og var langt fra patent på Dimitry Payet sitt frisparkmål igår heller…

Liverpool gjør alt i alt en god kamp, og hadde vi satt sjansene våre hadde dette mer blitt en liten palgsom notis – men når vi er begynt å bli nokså inneffektive fremover blir det mer påfallende at vi ikke har en patent sisteskanse i de bakre rekker som gir trygghet og ro i forsvaret….

Før kampen igår måtte Emre Can kaste inn håndkleet med en smell på trening, og i pausen måtte Dejan Lovren ut med en kjenning i hamstringen – og ble erstattet av Ragnar Klavan – som forøvrig spilte en meget oppløftende omgang sammen med Matip i 2.omgang på Anfield.

Verd å merke seg igår var at Liverpool hadde en meget ung benk, og få erfarne alternativer å kalle på til for å snu kampen igår – med Ben Woodburn, Ovie Ejaria og Trent Alexander Arnold… bredden i troppen har blitt merkbart tynnet ut de siste ukene med skader, og krysser fingrene for at vi kommer oss gjennom de neste par kampene med poeng og 0 nye på behandlingsbenken – for snart må vi begynne å benytte de nevnte ungguttene fra start om det ikke snurt snart…. og spørs om det er ideelt for deres fremtidige utvikling å bli tillagt så mye press så tidlig…..

Liverpool kan ellers også risikere å miste Sadio Mane til suspensjon, etter at det verserer video og bilder av Mané som etter sigende slår Andy Carroll i magen under en opphetet diskusjon i straffefeltet til West Ham – men her avhenger det meste av dommer rapporten til Mark Clattenburg i etterkant….. en potensiell 3 kampers karantene på Mané ville effektivt satt ham utenfor for resten av kampene for Liverpool frem til Februar – grunnet hans deltagelse i Afrikamesterskapet i Januar.

Mané har ikke vært helt sitt gamle jeg i det siste, men var sterkt delaktig i begge Liverpools mål igår – fremspillet til Lallana, og innlegget som via hanskene til Randolph ble ekspedert i mål av Divock Origi – hans 4. mål på like mange kamper på rad….

Neste kamp er borte mot Middlesbrough – som på sin muligens må stille selv uten Alvaro Negredo og Gaston Ramirez grunnet skader….

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending