Connect with us

Aktuelt

Skadeproblemene begynner å merkes….

Published

on

Liverpool gikk på nytt poengtap hjemme mot West Ham igår (2-2), og på tross av en relativt sett god kamp – og en kamp vi virkelig SKULLE vunnet sett sjanser å spill under ett – men som mot Bournemouth så sliter vi fortsatt med kvaliteten mellom stengene. Karius hadde en meget svak kamp mot Bournemouth sist (skulle tatt ihvertfall 2 av målene), og var langt fra patent på Dimitry Payet sitt frisparkmål igår heller…

Liverpool gjør alt i alt en god kamp, og hadde vi satt sjansene våre hadde dette mer blitt en liten palgsom notis – men når vi er begynt å bli nokså inneffektive fremover blir det mer påfallende at vi ikke har en patent sisteskanse i de bakre rekker som gir trygghet og ro i forsvaret….

Før kampen igår måtte Emre Can kaste inn håndkleet med en smell på trening, og i pausen måtte Dejan Lovren ut med en kjenning i hamstringen – og ble erstattet av Ragnar Klavan – som forøvrig spilte en meget oppløftende omgang sammen med Matip i 2.omgang på Anfield.

Verd å merke seg igår var at Liverpool hadde en meget ung benk, og få erfarne alternativer å kalle på til for å snu kampen igår – med Ben Woodburn, Ovie Ejaria og Trent Alexander Arnold… bredden i troppen har blitt merkbart tynnet ut de siste ukene med skader, og krysser fingrene for at vi kommer oss gjennom de neste par kampene med poeng og 0 nye på behandlingsbenken – for snart må vi begynne å benytte de nevnte ungguttene fra start om det ikke snurt snart…. og spørs om det er ideelt for deres fremtidige utvikling å bli tillagt så mye press så tidlig…..

Liverpool kan ellers også risikere å miste Sadio Mane til suspensjon, etter at det verserer video og bilder av Mané som etter sigende slår Andy Carroll i magen under en opphetet diskusjon i straffefeltet til West Ham – men her avhenger det meste av dommer rapporten til Mark Clattenburg i etterkant….. en potensiell 3 kampers karantene på Mané ville effektivt satt ham utenfor for resten av kampene for Liverpool frem til Februar – grunnet hans deltagelse i Afrikamesterskapet i Januar.

Mané har ikke vært helt sitt gamle jeg i det siste, men var sterkt delaktig i begge Liverpools mål igår – fremspillet til Lallana, og innlegget som via hanskene til Randolph ble ekspedert i mål av Divock Origi – hans 4. mål på like mange kamper på rad….

Neste kamp er borte mot Middlesbrough – som på sin muligens må stille selv uten Alvaro Negredo og Gaston Ramirez grunnet skader….

 

Aktuelt

Preview Manchester City – Liverpool

Published

on

Liverpool tar turen til Manchester City i lørdagens formiddagskamp i Premier League. Historisk sett har Liverpool hatt et godt tak på City – men hjemmelaget har forsterket laget sitt betraktelig i sommer – og har begynt sesongen bra, så dette blir ingen enkel kamp. Spennende å se om Philippe Coutinho går direkte inn i troppen igjen etter fraværet, eller om han må spille seg inn igjen i troppen etter en måned ute.

Continue Reading

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Continue Reading

Aktuelt

Mamadou Sakho på vei til Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er for øyeblikket på medisinsk test hos Crystal Palace med tanke på en permament overgang til hovedsstadsklubben for £26m.

Det er ventet at Sakho signerer for 5 år på Selhurst Park etter rapportene å dømme.

Continue Reading

DeadlineDay

Alex Oxlade-Chamberlain er rød!

Published

on

Liverpool har sikret seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal for £35m – en sum som ved visse kriterier kan øke til £40m.

Dette var en overgang som det følger en del spørsmål ved – og gjerne da hvordan Jürgen Klopp tenker å integrere Chamberlain i førsteleveren ? Midtbanen til Liverpool begynner å bli ganske sterk etterhvert, og med Naby Keita på plass neste sommer, og Philippe Coutinho fortsatt på Anfield (virker det som), Adam Lallana, Georginio Wijnaldum, Emre Can,Jordan Henderson og James Milner alle kjempende for 3 plasser på midten er det spennende å se planene til Klopp fremover…

Liverpool skal dog spille i Champions League denne sesongen, så viktigheten av en solid tropp og rotering av troppen blir meget viktig – så at Chamberlain vil få sine sjanser er vel rimelig sikkert – men at han også vil bli å finne som en del av den fremre trioen ved anledninger er vel også å forvente.

En ting Chamberlain ikke ønsker (og en av grunnene til at Chelsea overgangen gikk i vasken) er å spille vingback. Etter å ha sett ham i denne posisjonen ofte for Arsenal, og senest på Anfield forleden for Arsenal – så er det tydelig at han ikke er spesielt komfortabel der… Chamberlain passer egentlig godt inn i måten Liverpool spiller fotball på med kraft og hurtighet, og er egentlig ikke i tvil om at han vil få en ny vår i Liverpool under Klopp etter å på en måte stagnert litt siste par sesongene i et Arsenal-lag som gradvis er i ferd med å falle litt i fra hverandre….

Lykke til på Anfield – The Ox!

Continue Reading

DeadlineDay

Ryan Kent på lån til SC Freiburg

Published

on

Liverpools meget lovende kantspiller forsvant på lån til talentfabrikken i Bundesliga – SC Freiburg. Spennende og se hvordan unggutten slår til i Tyskland kommende sesong. Personlig litt skuffet over at han ikke blir å finne på Anfield i år da han er en meget spennende og fartsfylt spiller å følge med på – men viktigheten av hyppig spilletid har vært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool i den videre utviklingen av scouseren.

Lykke til i sesongen som kommer Kent!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending