Connect with us

Aktuelt

Premier League: Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool kjørte over Bournemouth hjemme på Anfield lørdagskvelden etter alle kunstens regler – og ingen tegn til hangover etter Champions League avansementet tidligere i uken.

Publisert

den

Liverpool kjørte over Bournemouth hjemme på Anfield lørdagskvelden etter alle kunstens regler – og ingen tegn til hangover etter Champions League avansementet tidligere i uken.

Dette var en tvers gjennom profesjonelt gjennomført kamp, og en seier som kunne vært mye større om Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané hadde hatt skuddføttene sine normalt innstilt – men det var allikevel de nevnte tre som kom på scoringslisten for Liverpool.

Sadio Mané startet oppvisningen etter 7 minutter etter en retur etter egen heading og påfølgende redning fra Asmir Begovic.

Mohamed Salah headet inn 2-0 på elegant vis etter en Gerrard’esque pasning fra dypt i banen på hodet til vår egen Mohamed «Messi» Salah – og hans 40.scoring denne sesongen var et faktum. Herfra og ut var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli, selv om Bournemouth kom til et par sjansen på slutten av kampen – så var seieren aldri truet – og Roberto Firmino avgjorde det hele med å putte på til 3-0 i det 89.minutt med en smart avslutning i nærmeste hjørnet etter å blitt spilt fra på kanten av 16-meteren av Alex Oxlade-Chamberlain – som forøvrig var meget toneangivende sentralt idag – og kunne med litt hell scoret på en av sine 2-3 kanonskudd iløpet av kampen – men i motsetning av mot Manchester City gikk de alle like tilside for målet til Bournemouth.

Liverpool trenger nå 2 seire fra sine siste 4 kamper for å sikre seg minimum 4.plassen og Champions League neste sesong – men så har vi også en outside mulighet til å kvalifisere oss gjennom å vinne årets – men sjansen er meget store for at innen 26.mai da finalen går i Kiev så er vi allerede kvalifisert for neste års turnering uansett 🙂 Det skal en totalkollaps til på slutten for å forhindre dette – samtidig som Chelsea vinner alle sine kamper praktisk talt.

Tap for Chelsea borte mot Burnley i midtuken, og seier til Liverpool på The Hawthornes til helgen mot WBA – og Liverpool er allerede kvalifisert….

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending