Connect with us

Aktuelt

Premier League: Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool kjørte over Bournemouth hjemme på Anfield lørdagskvelden etter alle kunstens regler – og ingen tegn til hangover etter Champions League avansementet tidligere i uken.

Publisert

den

Liverpool kjørte over Bournemouth hjemme på Anfield lørdagskvelden etter alle kunstens regler – og ingen tegn til hangover etter Champions League avansementet tidligere i uken.

Dette var en tvers gjennom profesjonelt gjennomført kamp, og en seier som kunne vært mye større om Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané hadde hatt skuddføttene sine normalt innstilt – men det var allikevel de nevnte tre som kom på scoringslisten for Liverpool.

Sadio Mané startet oppvisningen etter 7 minutter etter en retur etter egen heading og påfølgende redning fra Asmir Begovic.

Mohamed Salah headet inn 2-0 på elegant vis etter en Gerrard’esque pasning fra dypt i banen på hodet til vår egen Mohamed «Messi» Salah – og hans 40.scoring denne sesongen var et faktum. Herfra og ut var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli, selv om Bournemouth kom til et par sjansen på slutten av kampen – så var seieren aldri truet – og Roberto Firmino avgjorde det hele med å putte på til 3-0 i det 89.minutt med en smart avslutning i nærmeste hjørnet etter å blitt spilt fra på kanten av 16-meteren av Alex Oxlade-Chamberlain – som forøvrig var meget toneangivende sentralt idag – og kunne med litt hell scoret på en av sine 2-3 kanonskudd iløpet av kampen – men i motsetning av mot Manchester City gikk de alle like tilside for målet til Bournemouth.

Liverpool trenger nå 2 seire fra sine siste 4 kamper for å sikre seg minimum 4.plassen og Champions League neste sesong – men så har vi også en outside mulighet til å kvalifisere oss gjennom å vinne årets – men sjansen er meget store for at innen 26.mai da finalen går i Kiev så er vi allerede kvalifisert for neste års turnering uansett 🙂 Det skal en totalkollaps til på slutten for å forhindre dette – samtidig som Chelsea vinner alle sine kamper praktisk talt.

Tap for Chelsea borte mot Burnley i midtuken, og seier til Liverpool på The Hawthornes til helgen mot WBA – og Liverpool er allerede kvalifisert….

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending