Connect with us

Aktuelt

Kan det bli noen titler denne sesongen?

Publisert

den

Nyansatte Jürgen Klopp prøver muligens å tone ned forventningene, men en sesong uten en tittel for LFC må kunne defineres som mislykket. Den fargerike tyskeren kommer allikevel til å få tilstrekkelig tid til å forme sitt eget lag, og det blir spennende å se hva som skjer på overgangsmarkedet i sommer. Nå er det allikevel viktig å fokusere på resten av sesongen, og du kan klikke deg inn på bet365 for flere fotballtips.

Ligacupfinale neste søndag

Det er travle tider for spillerne på Liverpool, og neste søndag spilles ligacupfinalen mot Manchester City på Wembley. Motstanderen har hatt en variabel sesong og slitt mot de beste lagene. Nøkkelen blir derfor å ligge kompakt og ta dem på kontringer, men det spørs om det er nok med fart i laget. I tillegg må selvsagt Aguero stanses, og det blir spennende å se om Roberto Firmino kan fortsette den gode trenden han har vist i serien. Dette blir Liverpools første finale i denne turneringen siden seieren på straffespark mot Cardiff i 2012. Manchester City vant på sin side 3-1 mot Sunderland i 2014. Det kommer garantert til å bli en jevn affære, og man skal ikke se bort fra at vinneren også denne gangen avgjøres på straffespark.

Greit utgangspunkt i Europa League

Torsdagens målløse oppgjør borte mot Augsburg ble en søvndyssende affære, men 0-0 er et helt greit utgangspunkt å ta med seg til returkampen på Anfield kommende torsdag.  Klopp har også uttalt at den «letteste» måten å komme seg inn neste sesongs Mesterliga på, kan være å vinne denne turneringen. Det blir derfor spennende å se hvilket lag han velger til returkampen ettersom denne spilles kun 3 dager før ligacupfinalen. Det å satse noen kroner på at Liverpool vinner turneringen er kanskje ikke det dummeste veddemålet du kan inngå. Det ekstremt harde kampprogrammet har allikevel gjort det vanskelig for tyskeren å sette et lag og gjennomføre fullstendige treningsøkter, noe som nok betyr at vi først får se et skikkelig Klopp-preg på laget til høsten.

Benteke

Christian Benteke har fått mye kritikk etter overgangen fra Aston Villa, men kan han skyte Liverpool videre i Europaligaen?

 Serien virker kjørt

Mellom alle cupkampene skal det også spilles seriekamper, og årets PL-sesong har vært en gedigen skuffelse. Laget ligger for øyeblikket på en åttendeplass, og det er hele 9 poeng opp til City på den forjettede fjerdeplassen. Med 12 kamper igjen å spille, må derfor Liverpool vinne minst 10 kamper for å ha en realistisk mulighet på topp 4, noe som virker som en håpløs oppgave. Den siste muligheten kommer 2. mars, hvor nettopp Manchester City står på motsatt banehalvdel på Anfield. Deretter følger Crystal Palace (B), Chelsea (H) og Southampton (B). I tillegg kan det også komme nye kamper i Europa League hvis laget lykkes med å slå ut Augsburg. Det å satse på en topp 4-plassering på Liverpool virker derfor som bortkastede penger, og det er bare å krysse fingre og tær for at laget kan gå helt til topps i Europa League, noe som gjør at vi slipper torsdagskamper neste sesong

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending