Connect with us

Aktuelt

Imorgen braker det løs med UEFA Champions League kamp mot Manchester City på Anfield

Publisert

den

Liverpool tar onsdag imot Manchester City på Anfield til hva som fort kan bli en av tidenes oppgjør mellom to engelske lag i Europa.  Liverpool og Manchester City er eneste to gjenværende klubbene fra Premier League, etter at Tottenham røk ut mot Juventus og Manchester United røk mot Sevilla  i 1/8-finalen.

Idag kom nyheten om at Joel Matip er ute resten av sesongen med skade, og dermed er det trolig duket for Dejan Lovren som partner til Virgil Van Dijk i midtforsvaret – mens det på midtbanen synes klart at Emre Can ikke rekker kampen etter hans ryggskade mot Watford i 5-0 seieren for et par uker siden.

Hvem skal stoppe Sane ?

En spiller som er tilbake igjen er ellers Nathaniel Clyne, som meget vel kan vise seg å bli en joker over de to kampene – sett at Trent Alexander-Arnold har vist svakhetstegn siste tiden mot Manchester United og borte mot Crystal Palace – og skal opp mot Leroy Sane imorgen om han får sjansen – en stor oppgave for den unge scouseren om han får fornyet tillit. Joe Gomez er ute  med skade i ankelen, så eneste andre reelle alternativet er egentlig bare Clyne – som ennå har tilgode å spille for Liverpool denne sesongen….

Liverpool står tradisjonelt sett godt til Manchester City, og Jürgen Klopp er også den manageren som historisk sett har best tak på Pep Guardiola – med sine 6 seire mot Pep’s 5 innbyrdes dem i mellom fra deres tid i Tyskland og England.

Manchester City må regnes å være favoritter til oppgjøret på Anfield imorgen kveld, men må samtidig klare seg uten sin toppscorer Sergio Agüero som fortsatt ikke er helt klar av skaden han pådro seg for 1 mnd siden – men forventes klar til returoppgjøret sies det… Agüero scorer «alltid» på Etihad mot Liverpool, og aldri på Anfield – så kanskje ikke det store tapet for City allikevel kanskje ?

En spiller som igjen kan regne med en noe fiendtlig atmosfære imorgen kveld er Raheem Sterling. Raheem har tapt alle kampene han har spilt på Anfield siden han forlot Liverpool for City i 2015 – 3-0 i 2015/2016, 1-0 i 2016/17 og 4-3 denne sesongen – måtte trenden bare fortsette…. Morgendagens kamp lever sitt eget liv, og det vil være første oppgjøret i Europa mellom disse to lagene – og spørsmålet er om vi får en av våre kjente «European Nights» imorgen kveld ?

Alt tyder på at det vil bli en fantastisk atmosfære rundt kampen – og spenningen er til å ta og føle på hos alle Liverpool-fans dagen før dagen. Skal du sette noen kroner på spill imorgen sjekk norsk betting bonus og få deg noen ekstra kroner å spille for.

Imorgen kl. 20.45 er det bare å line seg opp foran skjermen, skru opp volumet – for dette blir stort! Nervene er utenpå!

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending