Connect with us

Aktuelt

Hva nå Daniel Sturridge ?

Publisert

den

Liverpool spiller ikveld kamp i mot Tottenham i Ligacupen, og det er knyttet stor spenning til hvem som blir plukket ut i fremsterekke på banen for Liverpool. En spiller som det knytter seg størst spenning til er Daniel Sturridge – mannen som fra starten av i Liverpool har et meget imponerende scoringssnitt for Liverpool – men som også har vært omtrent like lenge skadet som han har vært tilgjengelig for de røde fra Merseyside.

Daniel Sturridge og Jürgen Klopp virker ikke å være en perfect match på noen som helst måte – og senest mot Manchester United gjorde spissen en grell figur på topp. Får Daniel sjansen på topp ikveld trenger han sårt å gjøre en god figur, for ellers risikerer for alvor de røde varsellampene å brenne for Sturridge på Anfield, som ennå har til gode å score mål i Premier League denne sesongen.

Ingenting hadde gledet meg mer enn å se Sturridge ta til seg til Klopp sin måte å spille på, men det virker rett og slett ikke som han makter å gjøre samme jobb som Roberto Firmino gjør med bravur på topp. Sturridge er uten tvil den beste avslutteren vi har pr. idag, men vi er samtidig langt mindre avhengig av én spiller og flere over hele banen bidrar med mål. Liverpool er pr. 2016/17-sesongen mestscorende klubb i Premier League – og kombinert med to første rundene i Ligacupen står vi med 29 mål i tellende kamper i nasjonale turneringer… bare to av disse er signert Sturridge (mot lille Burton Albion i 1.runde av dagens cupturnering).

Kampen vises forøvrig på Eurosport Norge ikveld!

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending