Connect with us

Aktuelt

Hva nå Daniel Sturridge ?

Publisert

den

Liverpool spiller ikveld kamp i mot Tottenham i Ligacupen, og det er knyttet stor spenning til hvem som blir plukket ut i fremsterekke på banen for Liverpool. En spiller som det knytter seg størst spenning til er Daniel Sturridge – mannen som fra starten av i Liverpool har et meget imponerende scoringssnitt for Liverpool – men som også har vært omtrent like lenge skadet som han har vært tilgjengelig for de røde fra Merseyside.

Daniel Sturridge og Jürgen Klopp virker ikke å være en perfect match på noen som helst måte – og senest mot Manchester United gjorde spissen en grell figur på topp. Får Daniel sjansen på topp ikveld trenger han sårt å gjøre en god figur, for ellers risikerer for alvor de røde varsellampene å brenne for Sturridge på Anfield, som ennå har til gode å score mål i Premier League denne sesongen.

Ingenting hadde gledet meg mer enn å se Sturridge ta til seg til Klopp sin måte å spille på, men det virker rett og slett ikke som han makter å gjøre samme jobb som Roberto Firmino gjør med bravur på topp. Sturridge er uten tvil den beste avslutteren vi har pr. idag, men vi er samtidig langt mindre avhengig av én spiller og flere over hele banen bidrar med mål. Liverpool er pr. 2016/17-sesongen mestscorende klubb i Premier League – og kombinert med to første rundene i Ligacupen står vi med 29 mål i tellende kamper i nasjonale turneringer… bare to av disse er signert Sturridge (mot lille Burton Albion i 1.runde av dagens cupturnering).

Kampen vises forøvrig på Eurosport Norge ikveld!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
2 kommentarer

2 Comments

  1. Bjørn Are With Andreassen on Facebook

    25. oktober 2016 at 16:34

    Noen norsk TV-kanal kampen kan ses på?

  2. Wenche Vindheim Engesland on Facebook

    25. oktober 2016 at 17:05

    Eurosport Norge.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending