Connect with us

DeadlineDay

Alex Oxlade-Chamberlain er Liverpool-spiller!

Publisert

den

Liverpool har sikret seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal for £35m – en sum som ved visse kriterier kan øke til £40m.

Dette var en overgang som det følger en del spørsmål ved – og gjerne da hvordan Jürgen Klopp tenker å integrere Chamberlain i førsteleveren ? Midtbanen til Liverpool begynner å bli ganske sterk etterhvert, og med Naby Keita på plass neste sommer, og Philippe Coutinho fortsatt på Anfield (virker det som), Adam Lallana, Georginio Wijnaldum, Emre Can,Jordan Henderson og James Milner alle kjempende for 3 plasser på midten er det spennende å se planene til Klopp fremover…

Liverpool skal dog spille i Champions League denne sesongen, så viktigheten av en solid tropp og rotering av troppen blir meget viktig – så at Chamberlain vil få sine sjanser er vel rimelig sikkert – men at han også vil bli å finne som en del av den fremre trioen ved anledninger er vel også å forvente.

En ting Chamberlain ikke ønsker (og en av grunnene til at Chelsea overgangen gikk i vasken) er å spille vingback. Etter å ha sett ham i denne posisjonen ofte for Arsenal, og senest på Anfield forleden for Arsenal – så er det tydelig at han ikke er spesielt komfortabel der… Chamberlain passer egentlig godt inn i måten Liverpool spiller fotball på med kraft og hurtighet, og er egentlig ikke i tvil om at han vil få en ny vår i Liverpool under Klopp etter å på en måte stagnert litt siste par sesongene i et Arsenal-lag som gradvis er i ferd med å falle litt i fra hverandre….

Lykke til på Anfield – The Ox!

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Publisert

den

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Mamadou Sakho på vei til Crystal Palace

Publisert

den

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er for øyeblikket på medisinsk test hos Crystal Palace med tanke på en permament overgang til hovedsstadsklubben for £26m.

Det er ventet at Sakho signerer for 5 år på Selhurst Park etter rapportene å dømme.

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Ryan Kent på lån til SC Freiburg

Publisert

den

Liverpools meget lovende kantspiller forsvant på lån til talentfabrikken i Bundesliga – SC Freiburg. Spennende og se hvordan unggutten slår til i Tyskland kommende sesong. Personlig litt skuffet over at han ikke blir å finne på Anfield i år da han er en meget spennende og fartsfylt spiller å følge med på – men viktigheten av hyppig spilletid har vært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool i den videre utviklingen av scouseren.

Lykke til i sesongen som kommer Kent!

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Emerson Palmieri: Enda en venstreback på vei inn ?

Publisert

den

Liverpool er visstnok i forhandlinger med Roma angående venstrebacken deres Emerson Palmieri om en mulig overgang – og deretter utlån for inneværende sesong.
Overgangssum som nevnes skal være 21 millioner euro – eneste problemet er at han er ute med en leddbåndskade for øyeblikket og ikke ventet tilbake før i oktober – så en overgang vil helt sikkert ikke være enkelt å få gjennomført før han er tilbake 100% – men skal altså være snakk om å la han spille ut sesongen for Roma inntil det skjer…

Spennende back med landskamper for Italia – men tar dette med en solid klype salt foreløpig!

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Divock Origi på lån til Wolfsburg

Publisert

den

Divock Origi går etter alle solemerker på lån til Wolfsburg i Bundesliga denne sesongen, etter at Wolfsburg har sagt seg villige til å betale hele £6m i lånebeløp for én sesong og hele lønnen til den unge belgieren. Liverpool betale i sin tid £10 til Lille for ham, så dette er med andre ord en meget god avtale – og sikrer spilleren rikelig med spilletid kommende sesong!

Lykke til!

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending