Connect with us

Aktuelt

Danny Ings store sjanse mot Tottenham ?

Publisert

den

Liverpool har startet sesongen forrykende, og imorgen venter Tottenham i neste runde av EFL Cup (tidligere Ligacupen) på Anfield. Det er ventet at begge lag kommer til å bytte flere spillere til oppgjøret for å gi sentrale spillere en liten pause inn mot helgens viktige kamp på Selhurst Park mot Crystal Palace.

En spiller som det forventes vil få bra med spilletid imorgen, er Danny Ings – men spørsmålet er bare hvor han eventuelt vil bli brukt ? Personlig så tror jeg han passer langt bedre i 9’er rollen enn f.eks Daniel Sturridge gjør det, gitt Ings sitt konstante bevegelsesmønster på topp. Ings har hatt noen meget gode uker på U23-laget hvorpå han har scoret hyypig og spilt meget bra på topp – og virker å komme i god form. Det hadde gledet mange å se ham få sjansen imorgen, og lykkes – da man skal lete lenge etter en mer sympatisk spiller i Premier League enn Danny Ings!

Daniel Sturridge og Divock Origi sliter forøvrig også med spilletid denne høsten ettersom Roberto Firmino har storspilt i den falske 9’er rollen på topp – og kanskje spesielt Daniel Sturridge (som ennå har til gode å score i serien denne sesongen) – men står forøvrig med to scoringer borte mot Burton Albion i 2.runde av EFL Cup. Daniel Sturridge fikk sjansen i 0-0 kampen mot Manchester United forleden, men imponerte ingen – og virker mer og mer tydelig at han ikke er en spiller som passer spesielt bra til måten Jürgen Klopp ønsker å forsvare seg fra topp – da Daniel ikke har nok bevegelse og «tiltro» til kroppen sin til å ta de krevende spurtene og lange løpene som må til. Det var påfallende hvor mye bedre Liverpool ble mot United straks Adam Lallana erstattet Sturridge siste halvtimen og Firmino igjen ble flyttet opp……

Undertegnede tror Liverpool kommer til å starte med 2 av de tre nevnte spissene fra start imorgen, og frykter vel egentlig at Sturridge og Origi blir valget fra start – med Ings på benken…. personlig tror jeg kombinasjonen av Origi og Ings er en spennende alternativ kombo på topp – og håper vi får se dem sammen imorgen…

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending