Connect with us

Aktuelt

Daniel Sturridge på vei bort i Januarvinduet ?

Publisert

den

Liverpool har tatt Premier League med storm denne høsten, og bøtter inn mål som nær sagt aldri før – men det uten at vår antatt beste avslutter Daniel Sturridge har bidratt i målprotokollen. Surridge har ennå tilgode å spille 90 minutter i en seriekamp denne sesongen, og denne gangen uten at skader har skylden for det… Sturridge står med 4 mål for Liverpool denne sesongen, men alle har kommet i EFL cup (to stykker mot Burton Albion, og to stykker mot Tottenham Hotspurs) – men altså ingen i serien..

Sturridge er en fenomenal spiss i sine beste stunder, men det er mer og mer klart at han ikke passer inn i måten Klopp ønsker at Liverpool skal spille fotball på. Det er f.eks liten tvil om at Roberto Firmino er en spiller som matcher Klopps spillestill langt bedre – og siden det kun er plass til én spydspiss – så er Firmino det klare førstevalg på topp. Liverpool spiller som lagt mye bedre med Firmino i fremste rekke, og det må og skal være det viktigste. Hvorvidt Sturridge er for god til å sitte på benken spiller ingen rolle… Liverpool er bedre uten ham pr. idag – og det tror jeg Sturridge ser selv også.

Personlig tror jeg ikke at Sturridge kommer til å forsvinne i Januar vinduet, og seriøst så er alternativene som ryktes interessert (Stoke & West Ham) ikke er kaliber en spiss av Daniels klasse burde vurdere – ihvertfall ikke opp mot å fortsatt kjempe seg inn i planene til Klopp. Liverpool har mistet Danny Ings for hele sesongen, og sadio Mané forsvinner til Afrikamesterskapet i Januar – så det vil bli nok av sjanser for Sturridge til å vise seg frem fremover – forutsatt at ikke Liverpool signerer en ny rendyrket spiss i overgangsvinduet om 1 1/2 mnd….

Liverpool gjør lurt i å virke lite interessert i å kvitte seg med Daniel i denne omgang, og heller vurdere det på nytt til sommeren. Skulle Liverpool kvalifisere seg for Champions League neste sommer trenger vi kvalitetsspillere som Daniel i høyeste grad….

.. spørsmålet man selvsagt kan stille seg er hvordan Klopp rangerer potensialet til Divock Origi opp mot Sturridge.. Origi har flere ganger vist at han kan være effektiv i Klopp sitt system når han får sjansen, og er tilbøyelig til å mene at han oftere enn Sturridge har tatt vare på de sjansene han har fått. Origi var for eksempel enorm i vår for Liverpool frem til han ble skadet mot Everton på Anfield i 4-0 kampen..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending