Connect with us

Aktuelt

Daniel Sturridge på vei bort i Januarvinduet ?

Publisert

den

Liverpool har tatt Premier League med storm denne høsten, og bøtter inn mål som nær sagt aldri før – men det uten at vår antatt beste avslutter Daniel Sturridge har bidratt i målprotokollen. Surridge har ennå tilgode å spille 90 minutter i en seriekamp denne sesongen, og denne gangen uten at skader har skylden for det… Sturridge står med 4 mål for Liverpool denne sesongen, men alle har kommet i EFL cup (to stykker mot Burton Albion, og to stykker mot Tottenham Hotspurs) – men altså ingen i serien..

Sturridge er en fenomenal spiss i sine beste stunder, men det er mer og mer klart at han ikke passer inn i måten Klopp ønsker at Liverpool skal spille fotball på. Det er f.eks liten tvil om at Roberto Firmino er en spiller som matcher Klopps spillestill langt bedre – og siden det kun er plass til én spydspiss – så er Firmino det klare førstevalg på topp. Liverpool spiller som lagt mye bedre med Firmino i fremste rekke, og det må og skal være det viktigste. Hvorvidt Sturridge er for god til å sitte på benken spiller ingen rolle… Liverpool er bedre uten ham pr. idag – og det tror jeg Sturridge ser selv også.

Personlig tror jeg ikke at Sturridge kommer til å forsvinne i Januar vinduet, og seriøst så er alternativene som ryktes interessert (Stoke & West Ham) ikke er kaliber en spiss av Daniels klasse burde vurdere – ihvertfall ikke opp mot å fortsatt kjempe seg inn i planene til Klopp. Liverpool har mistet Danny Ings for hele sesongen, og sadio Mané forsvinner til Afrikamesterskapet i Januar – så det vil bli nok av sjanser for Sturridge til å vise seg frem fremover – forutsatt at ikke Liverpool signerer en ny rendyrket spiss i overgangsvinduet om 1 1/2 mnd….

Liverpool gjør lurt i å virke lite interessert i å kvitte seg med Daniel i denne omgang, og heller vurdere det på nytt til sommeren. Skulle Liverpool kvalifisere seg for Champions League neste sommer trenger vi kvalitetsspillere som Daniel i høyeste grad….

.. spørsmålet man selvsagt kan stille seg er hvordan Klopp rangerer potensialet til Divock Origi opp mot Sturridge.. Origi har flere ganger vist at han kan være effektiv i Klopp sitt system når han får sjansen, og er tilbøyelig til å mene at han oftere enn Sturridge har tatt vare på de sjansene han har fått. Origi var for eksempel enorm i vår for Liverpool frem til han ble skadet mot Everton på Anfield i 4-0 kampen..

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending