Connect with us

Aktuelt

Daniel Sturridge om Jürgen Klopp: «Du ønsker ikke være den som roter det til…»

Publisert

den

Daniel Sturridge har ennå til gode å score mål i årets Premier League – for et Liverpool som absolutt ikke har problemer med å finne veien til nettmaskene for tiden… 30 mål har det blitt på 11 seriekamper, og altså ikke ett eneste av disse er blitt scoret av Daniel Sturridge eller Divock Origi..

Nå røper Sturridge litt rundt Jürgen Klopp sin intense og taktiske tilnærmiong til trening – og at det har trolig vært nøkkelen til Liverpools reise mot toppen denne sesongen – og innrømmer samtidig at ingen ønsker å være den som «roter det til»…

Det er ikke bare på banen at spillerne må imponere, men at det settes veldig høye krav til fokus på trening og at Klopp setter en høy standard for alt!
Daniel Sturridge har hatt problemer med å gjøre spissplassen til sin egen denne sesongen, og står så langt med kun 4 starter i serien – og har en solid kamp om å ta fra Roberto Firmino spissplassen i månedene som kommer…

Treningene på Melwood er veldig taktisk orientert, og at five-a-side treningen som tradisjonelt har vært en del av Liverpools trening er omtrent borte – nesten utelukkende bare i etterkant av kamper mellom spilere som ikke spilte kampen.

«Vi har omtrent ikke smålagsspill lengre på trening – men mest fokus på pasningsspillet – og økter som knytter pasningsspill og skytetrening sammen.

Liverpool er en fryd for øye å se på om dagen – og det er tydelig at fokuset på trening har gitt gode resulater allerede – så får tiden vise om Daniel Sturridge har en fremtid på Anfield ?
I undertegnedes øyne er han fremdeles lagets beste avslutter, men for Klopp’s lag er det ikke nok… arbeidsmengden på topp må opp, om Daniel skal ha en fremtid der i det lange løp…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending