Connect with us

Aktuelt

Daniel Sturridge om Jürgen Klopp: «Du ønsker ikke være den som roter det til…»

Publisert

den

Daniel Sturridge har ennå til gode å score mål i årets Premier League – for et Liverpool som absolutt ikke har problemer med å finne veien til nettmaskene for tiden… 30 mål har det blitt på 11 seriekamper, og altså ikke ett eneste av disse er blitt scoret av Daniel Sturridge eller Divock Origi..

Nå røper Sturridge litt rundt Jürgen Klopp sin intense og taktiske tilnærmiong til trening – og at det har trolig vært nøkkelen til Liverpools reise mot toppen denne sesongen – og innrømmer samtidig at ingen ønsker å være den som «roter det til»…

Det er ikke bare på banen at spillerne må imponere, men at det settes veldig høye krav til fokus på trening og at Klopp setter en høy standard for alt!
Daniel Sturridge har hatt problemer med å gjøre spissplassen til sin egen denne sesongen, og står så langt med kun 4 starter i serien – og har en solid kamp om å ta fra Roberto Firmino spissplassen i månedene som kommer…

Treningene på Melwood er veldig taktisk orientert, og at five-a-side treningen som tradisjonelt har vært en del av Liverpools trening er omtrent borte – nesten utelukkende bare i etterkant av kamper mellom spilere som ikke spilte kampen.

«Vi har omtrent ikke smålagsspill lengre på trening – men mest fokus på pasningsspillet – og økter som knytter pasningsspill og skytetrening sammen.

Liverpool er en fryd for øye å se på om dagen – og det er tydelig at fokuset på trening har gitt gode resulater allerede – så får tiden vise om Daniel Sturridge har en fremtid på Anfield ?
I undertegnedes øyne er han fremdeles lagets beste avslutter, men for Klopp’s lag er det ikke nok… arbeidsmengden på topp må opp, om Daniel skal ha en fremtid der i det lange løp…

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending