Connect with us

Aktuelt

Coutinho ute i 5-6 uker – hvem står frem i hans fravær ?

Publisert

den

Liverpool fikk en særdeles ubeleilig skade på Philippe Coutinho i lørdagens 2-0 seier mot Sunderland, og må klare seg uten vår eminente midtbanemotor de neste 5-6 ukene skal vi tro rapportene som har kommet fra Anfield.

Coutinho har et håp om å rekke nyttårskampen mot Manchester City på Anfield 31.12 – men mer realistisk er det vel gjerne at han er tilbake til kampen mot Manchester United på Old Trafford 14.01.17… Skaden på den unge brasilianeren kommer selvsagt svært ubeleilig med Adam Lallana, Danny Ings og Daniel Sturridge (liten skade som holdt ham utenfor lørdag) allerede på skadebenken – men det skal altså være håp om at Lallana er tilbake til helgens kamp mot Bournemouth på sørkysten…

Divock Origi sto på mange måter frem for Liverpool i helgen da Coutinho måtte ut, og det er et håp om at han kan trø til med like stor pondus som han gjorde i vårsesongen frem til skaden hans mot Everton – som satte en effektiv stopper for sesongen hans ifjor….

Helt klart er det ihvertfall at dette er en stor test for Liverpool de kommende ukene med kamper som kommer tett som hagl – men samtidig er det en optimisme og tro på at Jürgen Klopp har et godt arsenal av alternativer på benken til å sette innpå ennå – men flere skader på sentrale spillere trenger vi absolutt ikke den kommende tiden. Spørsmålet er hvem står frem i Coutinho’s fravær.. Kan Origi, eller kanskje Ben Woodburn – som debuterte på A-laget i helgen – få en sjanse og gripe den med begge armer ? Trolig i tidligste laget for vårt 17-årige stortalent – men ingenting hadde vært mer gledelig enn å få frem et nytt stjerneskudd fra akademiet til regelmessig spill på A-laget…

Ikveld er det kamp mnot Leeds United på Anfield i kvartfinalene i EFL- cup, og man kan forvente seg et noe reservepreget mannskap mot Championship-laget – med spillere som Ben Woodburn, Ovie Ejarie, Kevin Stewart, Marko Grujic og Trent-Alexander Arnold alle ventet å få en en god del minutter ikveld.

Går Liverpool videre ikveld, venter semifinale over 2 kamper i Januar måned…

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending