Connect with us

Aktuelt

Coutinho ute i 5-6 uker – hvem står frem i hans fravær ?

Published

on

Liverpool fikk en særdeles ubeleilig skade på Philippe Coutinho i lørdagens 2-0 seier mot Sunderland, og må klare seg uten vår eminente midtbanemotor de neste 5-6 ukene skal vi tro rapportene som har kommet fra Anfield.

Coutinho har et håp om å rekke nyttårskampen mot Manchester City på Anfield 31.12 – men mer realistisk er det vel gjerne at han er tilbake til kampen mot Manchester United på Old Trafford 14.01.17… Skaden på den unge brasilianeren kommer selvsagt svært ubeleilig med Adam Lallana, Danny Ings og Daniel Sturridge (liten skade som holdt ham utenfor lørdag) allerede på skadebenken – men det skal altså være håp om at Lallana er tilbake til helgens kamp mot Bournemouth på sørkysten…

Divock Origi sto på mange måter frem for Liverpool i helgen da Coutinho måtte ut, og det er et håp om at han kan trø til med like stor pondus som han gjorde i vårsesongen frem til skaden hans mot Everton – som satte en effektiv stopper for sesongen hans ifjor….

Helt klart er det ihvertfall at dette er en stor test for Liverpool de kommende ukene med kamper som kommer tett som hagl – men samtidig er det en optimisme og tro på at Jürgen Klopp har et godt arsenal av alternativer på benken til å sette innpå ennå – men flere skader på sentrale spillere trenger vi absolutt ikke den kommende tiden. Spørsmålet er hvem står frem i Coutinho’s fravær.. Kan Origi, eller kanskje Ben Woodburn – som debuterte på A-laget i helgen – få en sjanse og gripe den med begge armer ? Trolig i tidligste laget for vårt 17-årige stortalent – men ingenting hadde vært mer gledelig enn å få frem et nytt stjerneskudd fra akademiet til regelmessig spill på A-laget…

Ikveld er det kamp mnot Leeds United på Anfield i kvartfinalene i EFL- cup, og man kan forvente seg et noe reservepreget mannskap mot Championship-laget – med spillere som Ben Woodburn, Ovie Ejarie, Kevin Stewart, Marko Grujic og Trent-Alexander Arnold alle ventet å få en en god del minutter ikveld.

Går Liverpool videre ikveld, venter semifinale over 2 kamper i Januar måned…

Aktuelt

Preview Manchester City – Liverpool

Published

on

Liverpool tar turen til Manchester City i lørdagens formiddagskamp i Premier League. Historisk sett har Liverpool hatt et godt tak på City – men hjemmelaget har forsterket laget sitt betraktelig i sommer – og har begynt sesongen bra, så dette blir ingen enkel kamp. Spennende å se om Philippe Coutinho går direkte inn i troppen igjen etter fraværet, eller om han må spille seg inn igjen i troppen etter en måned ute.

Continue Reading

DeadlineDay

Mamadou Sakho klar for Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho ble etter mye om og men Crystal Palace spiller permanent før Deadline Day stengte – for en samlet sum av £26m. Samlet ca. £10m mer enn vi kjøpte han for i sin tid fra PSG.

Sakho er dermed tilbake på Selhurst Park igjen etter et meget vellykket låneopphold der forrige sesong, men det satt lengre inne enn mange hadde regnet med. Sakho var hele tiden Palace sitt hovedmål – og fikk til slutt sin mann.

Sakho var lenge en meget populær mann på Anfield, men kom på kant med Jürgen Klopp under pre-season ifjor, og ikke hatt en sjanse på A-laget etter det – og utlånet til Palace i Januar i år åpnet opp for det som nå ble en permanent overgang.

Lykke til videre Sakho!

Continue Reading

Aktuelt

Mamadou Sakho på vei til Crystal Palace

Published

on

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er for øyeblikket på medisinsk test hos Crystal Palace med tanke på en permament overgang til hovedsstadsklubben for £26m.

Det er ventet at Sakho signerer for 5 år på Selhurst Park etter rapportene å dømme.

Continue Reading

DeadlineDay

Alex Oxlade-Chamberlain er rød!

Published

on

Liverpool har sikret seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal for £35m – en sum som ved visse kriterier kan øke til £40m.

Dette var en overgang som det følger en del spørsmål ved – og gjerne da hvordan Jürgen Klopp tenker å integrere Chamberlain i førsteleveren ? Midtbanen til Liverpool begynner å bli ganske sterk etterhvert, og med Naby Keita på plass neste sommer, og Philippe Coutinho fortsatt på Anfield (virker det som), Adam Lallana, Georginio Wijnaldum, Emre Can,Jordan Henderson og James Milner alle kjempende for 3 plasser på midten er det spennende å se planene til Klopp fremover…

Liverpool skal dog spille i Champions League denne sesongen, så viktigheten av en solid tropp og rotering av troppen blir meget viktig – så at Chamberlain vil få sine sjanser er vel rimelig sikkert – men at han også vil bli å finne som en del av den fremre trioen ved anledninger er vel også å forvente.

En ting Chamberlain ikke ønsker (og en av grunnene til at Chelsea overgangen gikk i vasken) er å spille vingback. Etter å ha sett ham i denne posisjonen ofte for Arsenal, og senest på Anfield forleden for Arsenal – så er det tydelig at han ikke er spesielt komfortabel der… Chamberlain passer egentlig godt inn i måten Liverpool spiller fotball på med kraft og hurtighet, og er egentlig ikke i tvil om at han vil få en ny vår i Liverpool under Klopp etter å på en måte stagnert litt siste par sesongene i et Arsenal-lag som gradvis er i ferd med å falle litt i fra hverandre….

Lykke til på Anfield – The Ox!

Continue Reading

DeadlineDay

Ryan Kent på lån til SC Freiburg

Published

on

Liverpools meget lovende kantspiller forsvant på lån til talentfabrikken i Bundesliga – SC Freiburg. Spennende og se hvordan unggutten slår til i Tyskland kommende sesong. Personlig litt skuffet over at han ikke blir å finne på Anfield i år da han er en meget spennende og fartsfylt spiller å følge med på – men viktigheten av hyppig spilletid har vært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool i den videre utviklingen av scouseren.

Lykke til i sesongen som kommer Kent!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending