Connect with us

Loan Watch

Loan Watch: Lazar Markovic vs. Arsenal

Published

on

Mye har vært sagt om Liverpools manglende kjøp i Januar-vinduet – i forhold til spillere inn, men Lazar Markovic -som aldri ble noen suksess på Anfield – skiftet beite fra Sporting Lisboa til Hull City i overgangsvinduet som var – og har nå begynt å vise seg frem i England etter et meget skuffende låneopphold i Portugal

Han fikk sin debut for Hull City i hjemmemøtet i EFL Cup mot Manchester United – da han kom inn i 2.omgang – og var delaktig i at Hull City vendte det oppgjøret til 2-1 seier (selv om det dessverre ikke var nok til avansement) -med et utsøkt lobbet gjennomspill til Clucas som spilte fri den tidligere Brann-floppen Oumar Niasse for 2-1.

Markovic fikk også tid i bortemøtet med United i serien (0-0), og hadde bl.a. et frekt forsøk i stangen i den kampen i 2.omgang som hadde fortjent en bedre skjebne….

Markovic var selvsagt ikke tilgjengelig til Hull sitt hjemmeoppgjør mot Liverpool siden han var lånt ut fra nettopp Liverpool – men var tilbake og i startoppstillingen til borteoppgjøret mot Arsenal i helgen – og var en av de mest fremtredende spillerne på et Hull lag som har virket friske siden de fikk ny trener i Januar (bl.a fire strake hjemmeseier – deriblant mot Liverpool og Manchester United).

Flere friske raid på kanten slik vi kanskje hadde forventet å se ham på Liverpool under Rodgers – men lider fortsatt under av at det blir mye løping og litt lite sluttprodukt – i form av et kvalitetsinnlegg, pasning eller kvalitetsavslutning…. mye likt det vi fikk se i Liverpool. Er Hull City nivået til Markovic, eller kan han få en ny sjanse til sommeren i Liverpool ?

Liverpool betalte £20m for ham fra Benfica i sin tid – og uansett om han har en fremtid i Liverpool eller ikke (tviler) – så øker han ihvertfall sjansene for at Liverpool kan få igjen en større sum for ham til sommeren om han fortsetter å spille slik han har gjort i de siste kampene!

Det er lov å håpe at han vil utvikle seg til den spilleren Liverpool håpte han skulle bli – men lite tyder på at Jürgen Klopp vil satse på ham til sommeren – så Markovic er på alle måter i utstillingsvinduet for nye klubber denne våren… for det skal tross alt en fantastisk vår til med Hull City for at han vil bli vurdert på nytt da vi skriver Mai mnd…..

 

 

Loan Watch

Video: Ryan Kent’s første seniormål

Published

on

Liverpools meget lovende kantspiller Ryan Kent – scoret sitt første seniormål på utlån til Coventry igår kveld – en kamp Covenrty vant 4-3. Kent har vært meget delaktig i Coventry sin sterke sesongstart – og det går nå også rykter om at Jürgen Klopp har kalt Kent tilbake til Liverpool stallen, for for å ta ham nærmere i øyensyn.

Helt klart er det ihvertfall at Ryan Kent er en meget lovende spiller – spennende å se om han kan ta steget opp på Liverpool’s A-lag med tiden.

Continue Reading

Loan Watch

1280 minutter uten scoring. Origi med 3 mål mot Rennes

Published

on

Liverpools utlånte spiss Divock Origi hos Lille scoret i helgen sine første mål siden 02.oktober 2014, noe som er nærmere 1300 spilleminutter uten scoring – 5 måneder uten scoring !!!
Origi har vist med all tydelighet at han ikke er ferdig produkt – men håper gårsdagens scoringer hjelper godt på selvtilliten til unggutten slik at han er klar til å bøtte inn mål neste sesong på Anfield!

 

 

Continue Reading

Loan Watch

Divock Origi vs. Iceland

Published

on

Liverpools utlånte stjerneskudd Divock Origi scoret et pent mål hjemme mot Island i privatlandskampen igår kveld, en kamp Belgia til slutt vant 3-1
Ellers et sarkastisk gratulerer til vårt eget Norge – som nok en gang feilet så det sang mot «mektige» Estland hjemme (0-1).. #sukk

Continue Reading

Loan Watch

Jordon Ibe vs. Huddersfield

Published

on

Utlånte Jordon Ibe med scoring mot Huddersfield Town – en kamp Derby County vant 3-2.
Jordon scoret 1-0 målet!

Continue Reading

Loan Watch

Jordon Ibe vs. Reading

Published

on

Utlånsspiller Jordon Ibe med scoring fra venstrekanten mot Reading for Derby County.
Pent utført av Liverpools lovende 18-årige kantspiller!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

Trending