Connect with us

Kamp

Tap 1-2 mot Roma i rotete kamp..

Publisert

den

Liverpool tapte i natt 1-2 mot Roma i en kamp som i første omgang var til tider bra, men hvor Liverpool virket i langt mer ubalanse på midtbanen og i forsvar enn i foregående kamper. Alex Manninger fikk sin debut for de for anledningen svartkledde Liverpool, og allerede innen de første 5 minuttene måtte han i aksjon med en meget god redning på avslutning fra Edin Dzeko. Samme mann fikk eller ca. halvspilt i 1.omgang muligheten til å sende Roma i ledelsen med 1-0 etter svakt press fra Dejan Lovren – og en påfølgende ikke altfor imponerende prestasjon i mål av vår 39-årige nye tredjekeeper… Skuddet er ikke knallhardt, og innenfor forventet rekkevidde for Manninger…

Liverpook hadde flere gode sjanser i første omgang selv, og brorparten av dem falt til Daniel Sturridge – men «rustne» avslutninger og svake touch i Roma boksen gjorde at det ikke ble mål. Like før dommeren blåste av kampen til pause, fikk derimot Liverpool sin scoring. En corner fra Liverpools bestemann idag – James Milner – ble kontant headet tilbake i boksen av Dejan Lovren, og Sheyi Ojo fikk en enkel jobb med å styre den i tomt bur på bakre stolpe.

Georginio Wijnaldum fikk spille ca 70 minutter av dagens kamp, og var positiv i første del av 1.omgang – men forsvant mer og mer bort i 2.omgang i tråd med veldig mange bytter på begge lag – men de involveringene han hadde var bra.

Emre Can spilte sine første minutter med pre-season, og imponerte ikke nevneverdig i sin retur etter EM-fotballen… tydelig rusten!

2.omang ble alt i alt et eneste stort gjesp egentlig, uten at noen av lagene imponerte. Det er ellers lov å håpe at Liverpools nykomponerte midtforsvar i 2.omgang – Wisdom og Stewart – ikke blir å se mye som en duo på A-laget fremover.

Roma skulle få seiersmålet sitt etter ca. 60 minutter, da Simon Mignolet først hadde en meget god reaksjonsredning som spretter opp og ned rett foran og mellom ham og Wisdom – som igjen prøver å skjerme ballen for at Mignolet skal plukke den opp (uten at det skjer) – og tidligere Chelsea-spiler Mohammed Salah kan dermed enkelt «tappe» ballen i praktisk talt åpent mål. Særdeles lite imponerende og usikkert keeperspill og kommunikasjon…. urovekkende før seriestart om ca. 1 1/2 uke.

Defensivt var det veldig mye mer rusk i dagens kamp, og spesielt Lovren var ikke like solid som tidligere i pre-season – mens Ragnar Klavan igjen klarte seg best av duoen bak i mine øyne.

En god del å rette på til Barcelona-kampen lørdag – så får vi håpe at vi ikke pådrar oss flere skader frem mot Arsenal kampen den 14.08. Moreno gikk ut med en smell på baksiden av låret, men trolig mest for sikkerhetsskyld – ellers stod Divock Origi over grunnet en smell – men varmet opp på siden før kampen og skal ikke være noe alvorlig heldigvis.. Vi krysser fingrene!!

 

Motstander VLOG reaksjoner

VLOG : Liverpool – West Ham (4-0) 12.08.18

Publisert

den

Gjennopplev Liverpool – West Ham via VLOG til «kjente» videobloggere fra motstandergruppen + West Ham FAN TV sitt meget interessante intervju med RedMen TV

Liam (West Ham)
LIVERPOOL 4-0 WEST HAM! MATCHDAY VLOG ! AWFUL PERFORMANCE

FaTaL LG (West Ham)
LIVERPOOL VS WEST HAM (4-0) | AWAY DAY | OUTCLASSED | HERE WE GO AGAIN….!

West Ham Fan-TV
A lot Of Clubs Will Come Here and Get Turned Over 4-0″ Liverpool 4-0 West Ham

Naby Keita Is Amazing!’ | Liverpool 4-0 West Ham | West Ham Fan TV Reaction

Les hele artikkelen her

Premier League

Premier League: Liverpool – West Ham 4-0

Publisert

den

Liverpool tok imot West Ham på Anfield søndag formiddag – og hvilken maktdemonstrasjon det ble. Merseyside-klubben overkjørte West Ham fra start til slutt, og kunne lett ha vunnet med flere mål – men en god keeperdebutant i målet til West Ham – Lukasz Fabianski – stod en god kamp mellom stengene.

Liverpools mål ble scoret av Mohamed Salah (selvsagt), Sadio Mané (x2) og Daniel Sturridge.

Alisson Becker, Naby Keïta & Xherdan Shaqiri fikk sine offisielle debuter i oppgjøret.

 

Les hele artikkelen her

Champions League

Før CL-finalen: Løp, kjemp og spill fotball med livet som innsats

Løp, kjemp og spill fotball med livet som innsats!» Klopp inspirer Liverpool før Champions League finalen i Kiev lørdag

Publisert

den

Jürgen Klopp diskuterer hans tid i Liverpool så langt, og hva som gjør hans lag denne gangen så spesiell.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Inside Anfield: Media Day 21.05.18

Publisert

den

Nytt Inside Anfield materiell fra Liverpoolfc.tv

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Liverpool klar for Champions League finalen i Kiev!

Liverpool er klar for sin 8. finale i den gjeveste europeiske turneringen.

Publisert

den

Liverpool tok seg videre til Champions League finalen i Kiev, selv med 2-4 tap i Roma igår kveld. Kampen ble akkurat så spennende som den mest pessimistiske Liverpool-fan hadde trodd på forhånd (meg inkludert). Vi er Liverpool, og selv om vi har gjort det enkelt for oss selv i 160 minutter – så har vi akkurat nok tid de siste 20 minuttene til å gjøre det ekstra spennende for oss selv igjen. Vi kan gjerne kalle det frustrerende og vanskelig å håndtere for frynsete nerver – men fyyyyy så deilig det er når det går veien til slutt.

Jürgen Klopp sier nå så fint i etterkant av kampen igår at «vi samler ikke på sølvmedaljer på Anfield» og det er viktig å påpeke at det er fremdeles et hinder igjen – og det er et formidabelt ett i Real Madrid. Real er kanskje ikke like solide som tidligere utgaver, og vist mange svakheter siste sesongene – men det er fremdeles en ufattelig rutine i det mannskapet som har vært i denne situasjonen tidligere. Ingen av Liverpools spillere har vært i denne situasjonen tidligere, og om gårsdagens kamp er noe å gå etter så blir det på ingen måte noen enkel kamp.

God nok til å slå Real Madrid i Kiev

Liverpool skal være god nok til å slå Real Madrid over ett oppgjør – og slik vi har spilt med 46 mål i Champions League denne sesongen – så er alt mulig – men gårsdagen viser at om vi ikke (som i 2.omgang) henger sammen som lag så slipper vi motstander alt for enkelt til sjanser – og mange sjanser….

Gårsdagen skulle vært en transportetappe, og etter å ha scoret 2 og (et selvmål) i førsteomgang var det ikke mye som lignet et comback av Roma – men personlige feil og svake involveringer – og et meget billig straffespark (selv om Trent Alexander-Arnold skulle fått et klart imot tidligere) så ble det hele mye mer spennende. Vi har nå sluppet inn 2 mål siste 10 minuttene i 3 av våre siste 4 kamper (WBA, Roma & Roma) og dette er en trend vi er nødt for å snu om sesongen ikke skal ende i et antiklimaks til slutt (miste CL-plassen til Chelsea i Premier League og eventuelt tape finalen).

Liverpool og straffer denne sesongen

Liverpool hadde mye sjanser til å score ytterligere selv, men var veldig unøyaktig i overgangene (spesielt i 2.omgang) – og ble også klart for et klart straffespark på Sadio Mané i førsteomgang på 0-0 – og hadde vi fått den kombinert med de øvrige målene vi scoret – så hadde dette aldri blitt så spennende som det gjorde. I tillegg til dette hadde Liverpool en like klar straffesituasjon med hands på Radja Nainggolan som den som det ble blåst for på Ragnar Klavan 3 minutter på overtid i 2.omgang.

Sjansesløseri i Roma

Roma hadde mye sjanser i 2.omgang og med bedre avslutninger kunne det hele blitt meget spennende, men Roma pøste samtidig fremover med alt de hadde og var i store deler av 2.omgang i overtall i Liverpools forsvar og spesielt Trent Alexander-Arnold hadde en kveld han bør glemme så raskt som mulig. Der Leroy Sane forgjeves over 180 minutter i kvartfinalene prøvde å få overtaket på ham – så hadde El-Shaarawy et forholdsvis godt tak på briten i store deler av kampen. Dejan Lovren maktet heller ikke å gi Arnold den nødvendige støtten  – og det ble alt i alt en meget vanskelig kamp for Trent igår.

Uansett – så er det viktigste at vi gikk videre igår – og vi visste at de 2 målene Roma fikk på Anfield ville komplisere ting for Liverpool i Roma – og slik gikk det også – men vi er videre til finalen i Kiev til en drømmefinale mot Real Madrid – et oppgjør vi så avgjort at meget gode sjanser i! Nå gjelder det å fokusere 100% inn mot helgens kamp mot Chelsea, og få med seg et resultat der slik at oppgjøret hjemme mot Brighton blir en ren formalitet på Anfield i siste runde uten press.

Liverpool med tre matchballer igjen med tanke på Champions League neste sesong

Liverpool har 2 matchballer mot Chelsea og Brighton. Uavgjort eller bedre mot Chelsea eller seier i siste runde mot Brighton – og vi er klar for Champions League neste sesong uansett utfall i finalen. Tap mot Chelsea og om vi ikke tar flere poeng enn Chelsea i siste runde – og vi spiller Europa League neste sesong – med mer vi klarer å vinne mot Madrid i Kiev.

Det er veldig mye som står på spill – og Liverpool har ikke råd til å rote bort de 2 siste matchballene vi har denne sesongen – eller skal vi si 3. Idag er det ihvertfall enkelt å si hvilken av de 3 kampene vi ønsker mest og vinne – men det hadde vært greit å gå inn til den kampen med visshet om at neste sesong er sikret – og kan spille med senkede skuldre.

Real Madrid er favoritter – og det passer igrunn Liverpool meget bra 🙂

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending