Connect with us

Premier League

PL Preview: Liverpool – Manchester United

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool tar imot Manchester United søndag formiddag bare dager etter en ørliten moralboost i Sveits mot Young Boys. Positive fra kampen der var uten tvil at laget scoret 5 mål, men nok en gang viser laget at det defensive er åpenbart et problemområde ennå for Brendan Rodgers menn… Liverpoolspillerne vil ikke trenge noe påminnelse av hvor mye som står på spill i helgens kamp – en kamp som på mange måter vil kunne definere hvilken sesong vi kan vente oss fremover….

Forrige hjemmekamp mot Arsenal ble vi straffet ubønnhørlig for personlige feil på vei fremover, og etter nok en inngripen fra Pepe Reina som ikke var helt heldig – det har vært alarmerende mange av dem de siste par sesongene… positive er at laget slipper ikke motstanderne til så ofte, men det kommer som oftest på grunn av personlige feil og tabber. Dette må lukes bort søndag om Liverpool skal ha den minste sjanse å ta poeng – og aller helst 3 poeng…. betydningen av 3 poeng søndag for Liverpool skal ikke undervurderes – den er enorm!

Spørsmålet er hvordan Liverpool tenker sette opp laget sitt til kampen ? Personlig tror jeg at laget vil legge Joe Allen dypt i banen, med Steven Gerrard og Jonjo Shelvey foran seg på midten. For øyeblikket er Joe Allen & Jonjo Shelvey våre to mest formsterke midtbanespillere, mens Steven Gerrard har hatt en meget svak start på sesongen etter hans standard. Gerrard har ikke disiplin nok til å få defensivt ansvar, og personlig tror jeg en rolle på kanten hadde vært det beste – og skjøvet Nuri Sahin inn sentralt, og da gjerne defensivt sammen med Joe Allen, med Jonjo foran seg – men siden Sahin spilte 90 minutter torsdag er han neppe i tankene fra start søndag kl. 14.30.

Forsvarsrekken blir nok som tidligere, med Glen Johnson på venstrekant (mye grunnet en halvskadet & formsvak Enrique), Agger og Skrtel sentralt og Kelly på høyreback. Ingen av disse spilte i midtuken, og er nok ment å starte kampen mot Manchester United.

Angrepstrioen blir etter alle solemerker Sterling, Borini og Suarez. De to førstnevnte fikk noen minutter torsdag som innbytter, og spesielt Borini virket da frisk og bidro til å snu kampen for Liverpool mot Young Boys.

Nøkkelen til suksess ligger også veldig mye i hvordan United tenker å gjennomføre kampen – da de har et sterkere lag og tropp – og spiller de som forrige sesongs oppgjør på Anfield kan ikke Liverpool påkoste seg mange feil i de bakre rekker før de blir straffet for det…. satser Liverpool på kontringer er det alpha-omega at Liverpool beholder roen og bruker tid på å bryte ned United, og ikke like utålmodig som mot Arsenal – for da kan kampen fort utvikle seg til et mareritt.

Undertegnede sitter med en snikende følelse av at Jordan Henderson kommer til å spille en sentral rolle søndag….! Uvisst hvorfor, men hadde ihvertfall en av sine absolutt beste kamper for Liverpool mot United i tilsvarende oppgjør forrige sesong!

 

 

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

Premier League

Premier League: Liverpool – West Ham 4-0

Publisert

den

Liverpool tok imot West Ham på Anfield søndag formiddag – og hvilken maktdemonstrasjon det ble. Merseyside-klubben overkjørte West Ham fra start til slutt, og kunne lett ha vunnet med flere mål – men en god keeperdebutant i målet til West Ham – Lukasz Fabianski – stod en god kamp mellom stengene.

Liverpools mål ble scoret av Mohamed Salah (selvsagt), Sadio Mané (x2) og Daniel Sturridge.

Alisson Becker, Naby Keïta & Xherdan Shaqiri fikk sine offisielle debuter i oppgjøret.

 

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield: Liverpool 3-0 Bournemouth

Gjennopplev Liverpool – Bournemouth fra insiden av Anfield.
Supertrioen alle med nye scoringer i lørdagens kamp.

Publisert

den

Scoringer fra Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Minst viktige Mereyside derbyet på mange år

Liverpool har en tøff skadesituasjon, og mange viktige kamper foran seg – og Jürgen Klopp står overfor en vanskelig oppgave å komponere laget sitt imorgen tidlig formiddag – og samtidig ha et blikk på kampen på tirsdag.

Publisert

den

Liverpool har en tøff skadesituasjon, og mange viktige kamper foran seg – og Jürgen Klopp står overfor en vanskelig oppgave å komponere laget sitt imorgen tidlig formiddag – og samtidig ha et blikk på kampen på tirsdag. Everton har ikke slått Liverpool på veldig mange år nå, og vil se dette som en mulighet til å bryte denne forbannelsen – og spesielt tatt skadesituasjonen til Liverpool i betraktning og det faktum at Liverpool allerede på tirsdag skal ut i sesongens store kamp hvor de skal forsvare 3-0 ledelsen fra onsdag borte mot Manchester City.

På keeperplassen fortsetter nok helt sikkert Loris Karius i mål, og foran seg vil nok Virgil Van Dijk ta én av to stopperroller – så spørs det om Dejan Lovren tar plass ved siden av eller om Conor Masterson får sin førstelagsdebut – etter å ha sittet på benken mot City. Klopp virker å være en stor fan av spilleren, og det er meget mulig at det kan vanke en debut imorgen.

Det er ventelig at backene Trent Alexander-Arnold og Andrew Robertson får hvile da dette er plassen vi har best dekning på pr. idag.

Jordan Henderson er suspendert til oppgjøret tirsdag kveld, og kommer 100% sikkert til å spille sentralt på midtbanen til Liverpoo, og sammen med ham ventes det trolig at Georginio Wijnaldum tar plass i en av indreløper rollene, og mitt outside tips er derfor at Curtis Jones får sin ilddåp som den siste indreløperen – etter fantastisk bra spill for U18 og U23 denne sesongen.

Lengst fremme regner jeg med at både Sadio Mané og Roberto Fimino får hvile fra start av, og at Solanke og Ings vil ta to av plassene – og siden Salah trolig også blir hvilt med tanke på kjenningen onsdag – så blir det plass til Ben Woodburn på kant – alternativt Rafael Camacho som har trent jevnlig med A-laget denne våren.

Loris Karius

Nathaniel Clyne
Virgil Van Dijk
Conor Masterson
Alberto Moreno

Jordan Henderson
Curtis Jones
Georginio Wijnaldum

Ben Woodburn
Dominic Solanke
Danny Ings

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield: Liverpool 5-0 Watford

Publisert

den

Gjennopplev magiske Mohammed Salah og hans 33,34,35 og 36 mål for denne sesongen. Den ubestridte scoringskongen i Premier League denne sesongen!
The Mo Salah Show mot Watford

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending