Connect with us

Premier League

Liverpool – Manchester United 0-0

Publisert

den

En kamp vi fint kan sette en strek over rent spillemessig – men vi fikk ihvertfall årets første smultring i Premier League for keeperteamet vårt Karius/Mignolet. Det var tydelig at Manchester United utelukkende var ute etter å blokkere ut vårt angrepsspill og ta eventuelle kontringer som måtte komme…. De røde fra Merseyside hadde totalt sett de fleste og beste sjansene som ved Emre Can fra kloss hold og et Philippe Coutinho varmerke skudd fra distanse – som David De Gea begge klarte på utrolig vis å avverge….

Liverpool startet med Daniel Sturridge på topp, men det viste seg å være en kamp lite tilpasset Daniel Sturridge. Siden United effektivt spilte noe som lignet en 6-3-1 formasjon, og nøytralisterte våre kantspillere i Sadio Mané og Roberto Firmino i denne kampen – så var det aldri rom eller en kamp generelt for Sturridge å blomstre i. «Studge» var en blek skikkelse gjennom samfulle 60 minutter han spilte, og selv Loris Karius hadde flere ballberøringer enn Sturridge…..

Straks Adam Lallana kom inn og Roberto Firmino ble flyttet frem ble det mer fart over Liverpool og begynte plutselig å skape sjanser…men det ville seg ikke dessverre….

Verd å merke seg er at bortelaget kun hadde ballen 35% av tiden, noe som er det laveste possession % de har hatt siden 1992 i noen kamp….. det var helt klart tydelig at United kom for å ødelegge kampen for Liverpool og ta med seg ett poeng, eller kanskje rane med seg alle 3 som de har gjort ved et par anledninger siste sesongene.

Liverpool var alt i alt best, og United viser fortsatt ingenting som skulle tilsi at de skal bli en utfordrer om seriegullet til våren….. og godt er det 🙂 Liverpool derimot begynner jeg på tross av dagens kamp å få en rar følelse av å ha noe helt spesielt i emning….

Premier League

Premier League: Liverpool – West Ham 4-0

Publisert

den

Liverpool tok imot West Ham på Anfield søndag formiddag – og hvilken maktdemonstrasjon det ble. Merseyside-klubben overkjørte West Ham fra start til slutt, og kunne lett ha vunnet med flere mål – men en god keeperdebutant i målet til West Ham – Lukasz Fabianski – stod en god kamp mellom stengene.

Liverpools mål ble scoret av Mohamed Salah (selvsagt), Sadio Mané (x2) og Daniel Sturridge.

Alisson Becker, Naby Keïta & Xherdan Shaqiri fikk sine offisielle debuter i oppgjøret.

 

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield: Liverpool 3-0 Bournemouth

Gjennopplev Liverpool – Bournemouth fra insiden av Anfield.
Supertrioen alle med nye scoringer i lørdagens kamp.

Publisert

den

Scoringer fra Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Minst viktige Mereyside derbyet på mange år

Liverpool har en tøff skadesituasjon, og mange viktige kamper foran seg – og Jürgen Klopp står overfor en vanskelig oppgave å komponere laget sitt imorgen tidlig formiddag – og samtidig ha et blikk på kampen på tirsdag.

Publisert

den

Liverpool har en tøff skadesituasjon, og mange viktige kamper foran seg – og Jürgen Klopp står overfor en vanskelig oppgave å komponere laget sitt imorgen tidlig formiddag – og samtidig ha et blikk på kampen på tirsdag. Everton har ikke slått Liverpool på veldig mange år nå, og vil se dette som en mulighet til å bryte denne forbannelsen – og spesielt tatt skadesituasjonen til Liverpool i betraktning og det faktum at Liverpool allerede på tirsdag skal ut i sesongens store kamp hvor de skal forsvare 3-0 ledelsen fra onsdag borte mot Manchester City.

På keeperplassen fortsetter nok helt sikkert Loris Karius i mål, og foran seg vil nok Virgil Van Dijk ta én av to stopperroller – så spørs det om Dejan Lovren tar plass ved siden av eller om Conor Masterson får sin førstelagsdebut – etter å ha sittet på benken mot City. Klopp virker å være en stor fan av spilleren, og det er meget mulig at det kan vanke en debut imorgen.

Det er ventelig at backene Trent Alexander-Arnold og Andrew Robertson får hvile da dette er plassen vi har best dekning på pr. idag.

Jordan Henderson er suspendert til oppgjøret tirsdag kveld, og kommer 100% sikkert til å spille sentralt på midtbanen til Liverpoo, og sammen med ham ventes det trolig at Georginio Wijnaldum tar plass i en av indreløper rollene, og mitt outside tips er derfor at Curtis Jones får sin ilddåp som den siste indreløperen – etter fantastisk bra spill for U18 og U23 denne sesongen.

Lengst fremme regner jeg med at både Sadio Mané og Roberto Fimino får hvile fra start av, og at Solanke og Ings vil ta to av plassene – og siden Salah trolig også blir hvilt med tanke på kjenningen onsdag – så blir det plass til Ben Woodburn på kant – alternativt Rafael Camacho som har trent jevnlig med A-laget denne våren.

Loris Karius

Nathaniel Clyne
Virgil Van Dijk
Conor Masterson
Alberto Moreno

Jordan Henderson
Curtis Jones
Georginio Wijnaldum

Ben Woodburn
Dominic Solanke
Danny Ings

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield: Liverpool 5-0 Watford

Publisert

den

Gjennopplev magiske Mohammed Salah og hans 33,34,35 og 36 mål for denne sesongen. Den ubestridte scoringskongen i Premier League denne sesongen!
The Mo Salah Show mot Watford

Les hele artikkelen her

Premier League

Sjansene for at Emre Can blir svinner…

Publisert

den

Det virket lenge opplest og vedtatt at Emre Can kom til å forsvinne til Juventus etter denne sesongen på Bosman – men nå har også hans tidligere klubb Bayern Munchen kastet seg inn i jakten – og dette kan virke som minsker Liverpools sjanser betraktelig iforhold til ny kontrakt.

Emre Can skal være fristet av en retur til Tyskland og München – som forøvrig har signert en annen spiller på Bosman før neste sesong (som også Liverpool ønsket) i Leon Goretzka fra Schalke.

Tiden får vise hva som skjer – men enn så lenge leverer ihvertfall Can bra spill for Liverpool – så spekulasjonene virker ikke å påvirke ham i negativ grad enn så lenge 🙂

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending