Connect with us

Aktuelt

Knepent tap mot Chelsea, men noen lyspunkter…

Publisert

den

Liverpool gikk på sesongens første pre-season tap mot Chelsea i California i morgentimene idag, men på tross av at kjente dødball problemer imot gjenoppstod ved Cahill sitt cornermål, så var det alt i alt Liverpool som styrte kampen fra start til slutt, uten å skape det helt store foran målet til Asmir Begovic.

Av de største lyspunktene kan ihvertfall nevnes følgende…

Ovie Ejaria
Litt utover i 1.omgang viste den unge midtbanespilleren hvorfor han han er sett på som et stort talent av Jürgen Klopp. Fine involveringer og forseringer i midtbaneleddet, og hadde det ikke vært for et litt for «hissig» løp fra Roberto Firmino så hadde han trolig fått en nydelig assist med et helspark – men målet til Firmino ble dessverre underkjent for offside. Ejaria var ikke redd for å utfordre Matic og Fabregas på midtbanen til Chelsea, og klarte seg alt i alt meget bra. Lovende!!!

Ragnar Klavan
Første estlender i Liverpool noensinne var undertegnede meget spent på før kampstart idag, og var i mine øyne den beste midtstopperen bak hos Liverpool idag. Solid i luftduellene og klarte seg også godt langs bakken uten å ha blitt utfordret nevneverdig. En stygg feilpasning på midtbanen i begynnelsen av 2.omgang, men ellers gode og sikre pasninger fra estlenderen. Involverte seg også fint fremover på banen spesielt i 1.omgang noen ganger, og viste god rekkevidde og presisjon generelt på pasningene sine. Kunne fått en stor sjanse på innlegg fra Brannagan på slutten av kampen med litt mer årvåkenhet i feltet.

Sadio Mané
Ikke den beste kampen fra senegaleseren, men spesielt i begynnelsen av kampen var Mané involvert med sitt karakteristiske rykk, tekniske ferdigheter og direkte involveringer fremover – og viste for meg nok til at jeg med rimelig sikkerhet kan si at Liverpool kommer til å kunne få mye glede av Mané denne sesongen!! Chelsea lå veldig lavt med alle mann bak ballen gjennom stort sett hele kampen etter ledermålet, så ikke de beste forholdene for Mané – men skapte hodebry for backene til Chelsea flere ganger den timen han spilte – men sluttproduktet manglet noe…

Liverpool styrte generelt sett kampen både før og etter Cesc Fabregas sin utvisning for den horrible taklingen på Ragnar Klavan i 2.omgang, men Chelsea – selv med ny trener – profiterer på sin styrke i det defensive organiseringen som trener Antonio Conte visste å benytte til det fulle i denne kampen. Ikke akkurat vakkert og spennende å se på, men det gir resultater.

Liverpool stilte uten spillere som Georginio Wijnaldum, Emre Can, Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Mamadou Sakho, Joel Matip, Lucas Leiva, Daniel Sturridge, Divock Origi og Christian Benteke idag – men flesteparten (foruten Lucas) blir trolig mer involvert mot AC Milan natt til søndag!

PS! Marko Grujic spilte en grei omgang, men måtte forlate banen 5 minutter før pause (Liverpool fullførte omgangen med 10 mann), og rapporteres om å ha blitt kjørt til sykehus med trolig hjernerystelse etter en stygg hodesmell med Chelsea’s Bertrand Traore i Liverpools straffefelt. Krysser fingrene for at det går bra med den lovende unggutten, og at han er raskt tilbake – men kampen søndag vil han trolig måtte stå over etter rapportene å dømme…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending