Connect with us

Aktuelt

Knepent tap mot Chelsea, men noen lyspunkter…

Publisert

den

Liverpool gikk på sesongens første pre-season tap mot Chelsea i California i morgentimene idag, men på tross av at kjente dødball problemer imot gjenoppstod ved Cahill sitt cornermål, så var det alt i alt Liverpool som styrte kampen fra start til slutt, uten å skape det helt store foran målet til Asmir Begovic.

Av de største lyspunktene kan ihvertfall nevnes følgende…

Ovie Ejaria
Litt utover i 1.omgang viste den unge midtbanespilleren hvorfor han han er sett på som et stort talent av Jürgen Klopp. Fine involveringer og forseringer i midtbaneleddet, og hadde det ikke vært for et litt for «hissig» løp fra Roberto Firmino så hadde han trolig fått en nydelig assist med et helspark – men målet til Firmino ble dessverre underkjent for offside. Ejaria var ikke redd for å utfordre Matic og Fabregas på midtbanen til Chelsea, og klarte seg alt i alt meget bra. Lovende!!!

Ragnar Klavan
Første estlender i Liverpool noensinne var undertegnede meget spent på før kampstart idag, og var i mine øyne den beste midtstopperen bak hos Liverpool idag. Solid i luftduellene og klarte seg også godt langs bakken uten å ha blitt utfordret nevneverdig. En stygg feilpasning på midtbanen i begynnelsen av 2.omgang, men ellers gode og sikre pasninger fra estlenderen. Involverte seg også fint fremover på banen spesielt i 1.omgang noen ganger, og viste god rekkevidde og presisjon generelt på pasningene sine. Kunne fått en stor sjanse på innlegg fra Brannagan på slutten av kampen med litt mer årvåkenhet i feltet.

Sadio Mané
Ikke den beste kampen fra senegaleseren, men spesielt i begynnelsen av kampen var Mané involvert med sitt karakteristiske rykk, tekniske ferdigheter og direkte involveringer fremover – og viste for meg nok til at jeg med rimelig sikkerhet kan si at Liverpool kommer til å kunne få mye glede av Mané denne sesongen!! Chelsea lå veldig lavt med alle mann bak ballen gjennom stort sett hele kampen etter ledermålet, så ikke de beste forholdene for Mané – men skapte hodebry for backene til Chelsea flere ganger den timen han spilte – men sluttproduktet manglet noe…

Liverpool styrte generelt sett kampen både før og etter Cesc Fabregas sin utvisning for den horrible taklingen på Ragnar Klavan i 2.omgang, men Chelsea – selv med ny trener – profiterer på sin styrke i det defensive organiseringen som trener Antonio Conte visste å benytte til det fulle i denne kampen. Ikke akkurat vakkert og spennende å se på, men det gir resultater.

Liverpool stilte uten spillere som Georginio Wijnaldum, Emre Can, Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Mamadou Sakho, Joel Matip, Lucas Leiva, Daniel Sturridge, Divock Origi og Christian Benteke idag – men flesteparten (foruten Lucas) blir trolig mer involvert mot AC Milan natt til søndag!

PS! Marko Grujic spilte en grei omgang, men måtte forlate banen 5 minutter før pause (Liverpool fullførte omgangen med 10 mann), og rapporteres om å ha blitt kjørt til sykehus med trolig hjernerystelse etter en stygg hodesmell med Chelsea’s Bertrand Traore i Liverpools straffefelt. Krysser fingrene for at det går bra med den lovende unggutten, og at han er raskt tilbake – men kampen søndag vil han trolig måtte stå over etter rapportene å dømme…

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Inside preseason

Inside Pre-Season: Liverpool – Manchester United 4-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte Manchester United i pre-season kampen i An Arbor i USA – etter scoringer av Sadio Mané, Seyi Ojo, Xherdan Shaqiri og Daniel Sturridge.
Laget til Liverpool var noe mer preget av A-spillere enn United sitt, men fremdeles manglet Liverpool flere av stjernene sine – og United sitt mannskap var så toppet som de kunne ut fra spillere de hadde tilgjengelig – med Mata, Sanchez, Herrera, Darmian, Bailly, Fred, Grant, McTominay bl.a – og snittalder til United laget i kampen er faktisk høyere enn Liverpool sitt.

Liverpool slo et svekket United lag…. ja, men United Kids – vel det er å ta hardt i – all den tid det ikke akkurat var så mange «kids» han ga sjansen i denne kampen 🙂 Mourinho ønsket å unngå stortap mot Liverpool, og våget ikke gi sjansen til mange av sine unggutter. Symptomatisk nok – og verd å merke seg – scoret Liverpool 3 mål etter at Liverpool byttet ut de fleste av sine faste spillere….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending